Det er altid sjovest at spille sammen. Dette er også tilfældet i Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020.

Vi har fået en ny trailer til spillet. Og i den der fremhæves multiplayer oplevelsen i spillet. Man kan godt fornemme at der ligges vægt på at man skal spille imod hinanden.

Frister spillet kan vi fortælle at Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 udgives til Nintendo Switch den 8. november.

Forrige indlægLet’s Sing 2020 ude nu
Næste indlægPlantronics RIG 700HD – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)