Tidligere var content creators nødt til at bruge stationære computere, for at opfylde deres behov. Eksempelvis var video, foto og lydredigering nødt til at blive gjort stationært. Nutildags kan den nye generation af laptops være lige så kraftige – og samtidig være på farten! 

Den nyeste AERO 15 er et rendyrket powerhouse med en Intel® Core™ i9, 8 core processor, NVIDIA® GeForce RTX™ 20 series GPU’er – alt sammen pakket i et let og tyndt chassis. Det betyder, at du får stor maskinkraft, uanset hvilket projekt du arbejder på.

Med AERO 15 ønsker GIGABYTE at sikre, at hver eneste content creator får den mest stabile oplevelse i flere forskellige scenarier, ved som de første at benytte specialiserede software- og hardwarekompatibilitet tests inklusiv Adobe creative suite, WACOM digitale tegneborde og Thunderbolt 3 eksterne lagringsenheder. Alle disse tests sikrer at brugerne kan gøre deres arbejde gnidningsløst og uden stress, og dermed spare tid på at finde den rette hardware/software, og ydermere forbedre effektiviteten, og selvfølgelig forbedre kreativiteten.  Og hvis du ønsker at fortsætte arbejdet, mens du rejser her til sommer, så har AERO 15 over 8 timers batterilevetid. Du behøver ikke længere gå på kompromis med din kreativitet og workflow.