Så er det tiden hvor der kommer til at ske noget helt nyt i Skylanders universet, og det ser spændende ud det der kommer til at ske.

Nu skal der nemlig køres en masse i Skylanders, og det ser ud til at blive noget helt nyt vi får af se, men i kan jo selv bedømme det ved at kigge på den officielle trailer til spillet i toppen af nyheden.

I kan se et billede af hvad starter pakken indeholder lige her:

skylandersstarter

Det gode af det hele, er som vi kender det, at man kan bruge alle sine gamle Skylanders i spillet, og det er også meldt ud, at man ville kunne gennemføre historiedelen med de gamle Skylanders, så man behøver ikke at skulle ud og investere i nye fartøjer for at dette kan gøres.

Skylanders: SuperChargers vil indeholde motorcykler, biler, tanks, ubåde, jetfly, hovercrafts og helikoptere, så der er rigeligt at vælge imellem, og der er indtil videre nævnt, at vi vil få 20 forskellige fartøjer at muntre os med.

Skylanders: SuperChargers udgives den 25. September i år til næsten alle tænkelige platforme, men lad os lige nævne dem her alligevel: Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, Nintendo 3DS og Ipad.