Line-up’et på Creatives stand på CES inkluderer bl.a. et sneak peek på de kommende Alexa®-kompatible-højttalere, helt nye hybrid-in-ears med tre drivere til audiofile brugere samt Sound BlasterX AE-5-lydkortet – en dobbeltvinder af CES 2018 Innovation Awards. 
På CES 2018 kan besøgende på Creatives stand se frem til at opleve et udvalg af de seneste samt kommende lanceringer. Bl.a. vil der være mulighed for at få et kig på brandets kommende smart home-højttalere Creative Nova, Creative Muvo Genie og Creative Halo Genie. På standen kan man også opleve de helt nye in-ears til audiofile brugere, Creative Aurvana Trio, samt Sound BlasterX AE-5-lydkortet, der vandt både “Computer Hardware and Components”- and “Computer Accessories”-kategorierne til CES 2018 Innovation Awards.

 

Højdepunkter på CES 2018
Smugkig på Creative Nova – Smart, bærbar multirums-Wi-Fi-højttaler

Højttaleren Creative Nova er verdens første enhed, der kombinerer en såkaldt lys- og lyd-spa med en kraftfuld dobbeltforstærket Wi-Fi- og Bluetooth-højttaler med 5 drivere – i et transportabelt design, der passer ind i ethvert hjem. Nova har desuden Amazon® Alexa-kompatibel stemmestyring med stemmegenkendelse selv på lang afstand.

Smugkig på Creative Muvo Genie – smart transportabel og stænktæt Bluetooth-højttaler

Den helt nye Creative Muvo Genie understøtter også Amazon Alexa. Den kompakte Muvo Genie kan med sin begrænsede størrelse og et ydre, der er modstandsdygtig over for vandsprøjt, sørge for musikken på alle livets eventyr – også i regnvejr, ved poolen eller på vandreturen. Når højttaleren er koblet til Bluetooth, har brugeren – med den nye Alexa-support – samtidig mulighed for at tilgå en verden af underholdning, tjenester og smart home-muligheder – blot ved brug af stemmen.
Smugkig på Creative Halo Genie – smart transportabel Bluetooth-højttaler med lysshow
Creative Halo Genie er en Bluetooth-højttaler med et lysshow i 16 millioner farver. Samtidig understøtter højttaleren Amazon Alexa, hvilket – ud over en fantastisk lys- og lydoplevelse – giver brugeren adgang til en stemmestyret verden af musik og muligheder, når højttaleren er tilsluttet Bluetooth. Under det farverige ydre består Halo Genie af to full-range enheder monteret i et rummeligt højttalerkabinet, der sammen med en passiv basradiator leverer overraskende stor lyd med forbedret bas.
Nyhed: Creative Aurvana Trio – Hybrid-in-ears med tre drivere til audiofile brugere
In-ear-hovedtelefonerne Aurvana Trio har to balancerede armatur-moduler bestående af en super-tweeter, der er indstillet til at levere detaljeret højfrekvent afspilning, og en mellemtone-driver til naturlige vokaler.
Samtidig er den dynamiske 10mm biocellulose-højttalerenhed omhyggeligt indstillet til at producere præcis og kraftfuld bas. Det unikke hybrid-design giver et forhold mellem størrelse og lydpræstation, der ikke ses i almindelige in-ears. Fordi de er skabt på baggrund af Creatives mangeårige erfaring inden for lyd, leverer Aurvana Trio utrolig klar lyd i et bredt spektrum – uanset diskant, vokal eller bas – hvilket giver en bjergtagende præcis og detaljeret lyd, som kræsne lyttere vil sætte pris på.
CES 2018-vinder: Sound BlasterX AE-5 – Lydkort til audiofile gamere med verdens bedste høretelefonforstærker til PC og verdens første integrerede RGB-kontrol
Sound BlasterX AE-5, der vandt kategorierne “Computer Hardware and Components” og “Computer Accessories” til CES Innovation Awards 2018, er skabt til at levere den ultimative lydpræstation med en forstærker på 122dB 32-bit/384kHz. Lydkortet er det første af sin slags med Xamp – en specialdesignet og diskret 600 Ω-hovedtelefonforstærker, der forstærker hver lydkanal enkeltvist for en mere ren og kompromisløs lyd.
Forstærkerens ultralave 1 Ω-udgangs-impedans gør lydkortet ideelt til brug med både in-ear-hovedtelefoner og studiehovedtelefoner fra 16 Ω til 600 Ω.
Sound BlasterX AE-5 kommer som det første lydkort nogensinde med indbygget RGB-styringskontrol og Auroras reaktive lyssystem, der giver spilleren mulighed for at bygge sit drømmekabinet ved at kombinere, tilpasse og synkronisere lydprofilen med andre Sound BlasterX-produkter.