BenQ gør klar til at demonstrere sine avancerede projektor- og interaktive displayløsninger på ISE-messen for 9. år i træk. ISE 2018 afholdes fra d. 6. til d. 9. februar i Amsterdam, og besøgende på BenQ’s stand (5-U20) vil kunne opleve følgende displayløsninger:

 

BenQ IL550 – denne interaktive LCD/LED-baserede fladskærm er en del af IL-serien, der via infrarød teknologi understøtter flere samtidige touch-punkter og op til 50.000 timers levetid. Den er udstyret med BenQ’s eksklusive, cloudbaserede X-Sign software til oprettelse, administration og visning af indhold, og med MDA-appen (Multiple Display Administrator) er det muligt at koordinere indholdet på tværs af flere displays via det lokale netværk.

Google Jamboard – et 55″ 4K UHD berøringsfølsomt digitalt whiteboard der gør det hurtigt og let at udvide og effektivisere samarbejdsmulighederne og produktiviteten i såvel mødelokaler som klasseværelser.

BenQ PL553 – et 55″ professionelt display med en af verdens slankeste rammer på kun 1,8 mm. Via serieforbindelse af flere PL533-displays er det muligt at skabe en kæmpemæssig billedvæg med 4K-opløsning, optimal billedkvalitet og enkel, samlet administration af indhold.
BenQ LU9915 – en BlueCore laserprojektor med en lysstyrke på hele 10.000 ANSI-lumen og et kontrastforhold på 100.000:1, der sikrer utrolige billeder på museer, spillesteder, auditorier og andre kæmpemæssige, lyse omgivelser. BlueCore-laserteknologien understøtter desuden 360-graders installation samt installation på højkant og døgndrift takket være drastisk øget holdbarhed. LU9915 kan kombineres med et bredt udvalg af objektiver for at øge fleksibiliteten og anvendelsesmulighederne.
BenQ P750K- og RP860K-serien af 4K interaktive fladskærme (IFP – Interactive Flat Panels) til undervisnings- og kontormiljøer. De banebrydende Plug’n’Play IFP’er understøtter flere platforme, 20-punkters multi-touch, smart Eye-Care teknologi og genkendelse af håndskrift.

Flere BlueCore-laserprojektorer i form af BenQ LK970, LW890 og LU950. Oplev detaljegraden med ægte 4K UHD og vedligeholdelsesfri lyskilder. Disse projektorer er ideelle til fleksibel installation i butikker, undervisningslokaler, kontormiljøer og på museer takket være lodret og vandret lens shift, kraftfuld zoom, 360-graders projektion og mulighed for installation på højkant.