Jeff Fowler, instruktøren til den kommende Sonic film, har annonceret på twitter, at filmen bliver forsinket. Datoen er dog sat til d. 14. februar 2020. Hans seneste tweet viser allerede, at fans kan forvente store ændringer, i Sonics design. På tweetet nedenfor, vil i kunne se, at billede er af Sonics hånd, der holder et skilt. Men han har en handske på.

Fans kan glæde sig meget, da det lader til, at Fowler vil gøre sit bedste for, at gøre Sonic til det design, der er ham mest fortjent!

Forrige indlægAncestors: The Humankind Odyssey har fået dato
Næste indlægCrash Team Racing Nitro-Fueled har forbedret Adventure Mode
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!