I sidste måned havde vi den glæde at vise Ancestors: The Humankind Odyssey frem. Nu disker vi op med en udgivelses dato.

Det bliver en lidt speciel udgivelse. For spillet bliver nemlig udgivet af 2 gange. Først udgives det i en PC version, så følger konsolversionen trop senere hen.

Ancestors: The Humankind Odyssey udgives den 27. august. Venter du på PlayStation 4 eller Xbox One versionen må du vente til december måned.

Forrige indlægTT Isle of Man ude på Switch
Næste indlægSonic Film Udskudt Til 2020
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)