Mange har set frem til hvad Sony havde i ærmet i deres pressekonference, og nu er den afholdt og vi laver hermed et sammendrag af det bedste fra dette event.

Noget af det der blev præsenteret var ikke den store overraskelse for alle, men noget kom også som en stor overraskelse. Her har I et overblik over højdepunkterne fra Sonys pressekonference:

Call of Duty: World War II (3. November)

Så er det tid til et nyt kapitel i Call Of Duty serien. Vi får nu mulighed for at se nærmere på multiplayer delen i spillet.

Days Gone

Så skal der fræses på motorcykel, og se om vi kan overleve i den vilde natur. Lyder det kedeligt? Vi kan med det samme sige nej, efter at have set denne trailer her.

Destiny 2 (6. September)

Vi har allerede hørt en del til Destiny 2 siden det blev annonceret, og hypet vil ingen ende tage. Men lige meget hvad så er vi stadig lige så meget hypet på denne titel efter at have set denne nye trailer.

Detroit: Become Human

Hvad har en kold vinterdag, robotter og Detroid til fælles? Find ud af det ved at se denne trailer til Detroid: Become Human. Det bliver godt det her!

God of War (Tidligt i 2018)

Kratos er tilbage, stærkere end nogensinde. Vi har set lidt til denne titel, men ikke så meget så det gør noget. Denne gang får vi også lidt gameplay med oven i hatten.

Hidden Agenda (2017)

Et mobil spil skal der da også være plads til. Og denne gang bliver det et spil med en masse gys. Og det bedste af det hele er at det bliver også i bedste Co-Op stil.

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds (2017)

Så blev det tid til en ny DLC til Horizon Zero Dawn. Vi tager nu en tur med Aloy ud i sneen, og det bliver ikke en helt stille tur må man sige.

Marvel vs. Capcom: Infinite (19. September)

Hvis man tager det bedste fra Marvel og Capcom så får man Marvel vs. Capcom: Infinite. Vi kan ny byde velkommen til den 2. historie trailer i rækken.

Monster Hunter World (tidligt i 2018)

Så skal der dræbes kæmpe monstre, og det fedeste ved denne titel er at der bliver en 4 spillers Co-Op mulighed, hvilket man kun kan glæde sig til.

Shadow of the Colossus Remake (2018)

Vi skal helt tilbage til Playstation 2 hvor Shadow of the Colossus så dagens lyd for første gang. Men nu kommer spillet igen på Playstation 4. Og det bliver ikke bare en Remastered version som man så tit ser. Nej det bliver en helt ny remake af spillet.

Spider-Man (2018)

Spider-Man har skabt sig et vildt hype må man sige. Og nu kan vi endelig sætte en trailer på spillet. Vi er ikke i tvivl om at denne titel bliver noget fans vil være vilde med.

The Inpatient

Det er ikke meget vi har hørt til denne titel. Men det bliver en ny VR titel til Playstation 4, og vi må erkende at vi er ret spændt på hvad den bringer os.

Uncharted: Lost Legacy (22. August 2017)

Så skal vi på skattejagt igen. En ny trailer til Uncharted: Lost Legacy er netop blevet vist frem, og den nyder vi med stor glæde.

Ud over dem vi har samlet op på her, har vi set lidt til Gran Turismo Sport, Knack 2, Crash Bandicoot, Everybody´s Golf og meget mere. Hvis I gerne vil se hele pressekonferencen, kan I bare kaste jeres blik imod toppen af nyheden her, for der er sammendraget nemlig.

Hvilken titel ser I mest frem til?