Sony Europa lancerer en kampagne i samarbejde med Sony Interactive Entertainment (SIE) i 20 europæiske lande, herunder Danmark, hvor købere af BRAVIA XR-tv’er[2], der er verdens første tv med kognitiv intelligens, kan modtage voucher koder til PlayStation™ Store til en værdi af 1000 DKK. Tilbuddet gælder alle køb, der er foretaget i udvalgte forhandlere i kampagneperioden der løber fra d. den 7. oktober til den 30. november 2021.

BRAVIA XR-tv’er leverer forbløffende realistiske billeder fyldt med kontrastfulde farver, takket være Sonys unikke Sound-from-Picture Reality™, der placerer dig midt i handlingen, hvad end du ser en film eller spiller spil. BRAVIA XR-tv’erne er skabt til spil med de realistiske farver og detaljer, hurtige reaktionstid og fordybende lyd kombineret med understøttelsen af flere HDMI 2.1-funktioner. Med en input-lag på blot 6,0 ms ved Z9J-modellerne[3], opnår du et ekstraordinært stabilt og flydende spil. Det kommer især til udtryk, når der spilles spil med høj ydeevne og mange hurtige scener som ved skyde- og sportspil.

Takket være Cognitive Processor XR anvender tv’erne en helt ny forarbejdningsmetode, der går forud for konventionel AI. Når vi får øje på en genstand, fokuserer vi ubevidst på bestemte punkter. Med Cognitive Processer XR™, der er drevet af kognitiv intelligens, deles skærmen i talrige zoner og registrerer, hvor fokuspunkterne i billederne er. Hvor konventionel AI udelukkende registrerer og analyserer billedelementer som farver, kontraster og detaljer, kan den nye Cognitive Processer XR krydsanalysere og optimere hundredetusindevis af elementer samtidig – præcis ligesom hjernen gør det. Herved justeres elementerne i sammenhæng med hinanden for det bedste resultat, hvor alt i billedet er synkroniseret og naturtro – noget, som ikke kan opnås med konventionel AI.

Cognitive Processor XR analyserer ligeledes, hvor lydpositionen er i lydsignalet. Det betyder, at lyden og billedet vil harmonere perfekt. Samtidig opskalerer Cognitive Processor XR al lyd til 3D-surroundsound, som giver en realistisk oplevelse med et fordybende lydbillede. Processoren analyserer, lærer og forstår en hidtil uset mængde data og optimerer intelligent hver pixel, billede og scene, hvilket giver det mest naturtro billede nogensinde fra et Sony-tv.

For mere information om BRAVIA XR-tv’erne, besøg: https://www.sony.dk/electronics/bravia-xr

For yderligere information om BRAVIA XR og voucher koder til PlayStation 5 Store, besøg: www.sony.dk/promo/tv

Sony har i dag løftet sløret for, at BRAVIA XR-tv’er officielt bliver Perfect for Playstation® 5 med nye eksklusive funktioner

Sony kan i dag melde ud, at BRAVIA XR-tv’erne[1] bliver Perfect for PlayStation® 5. Det betyder, at BRAVIA XR-tv’erne er designet til at spille perfekt sammen med PlayStation 5 (PS5™) og kan dermed tilbyde en fantastisk spiloplevelse med fordybende lyd og billede.

Perfect for PlayStation® 5 tv’er tilbyder to nye PS5-eksklusive funktioner[2], nemlig Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode. Desuden understøtter tv’erne en billedhastighed på helt op til 120 fps i 4K-opløsning, hvilket især kommer til udtryk i HDMI 2.1-kompatible spil[3]. Med et input-lag på blot 6,0 ms på Z9J-modellerne[4], opnår du et ekstraordinært stabilt og flydende spil. Det kommer især til udtryk, når der spilles spil med høj ydeevne og mange hurtige scener, som ved skyde- og sportspil.

Sonys BRAVIA XR-tv’er leverer fantastisk realistiske billeder med kontrastfulde farver, der bliver komplimenteret af den unikke lyd fra skærmteknologien, som placerer dig midt i handlingen, hvad end du ser en film eller er midt i et spil.

Perfect for PlayStation® 5 eksklusive BRAVIA XR funktioner
Auto HDR Tone Mapping[5]
Med Auto HDR Tone Mapping* bliver HDR-indstillingerne på din PS5 automatisk optimeret, når tilslutter den til dit BRAVIA XR TV. Din PS5 genkender den specifikke BRAVIA XR-model og vælger den bedste HDR-indstilling til det pågældende tv. Med Auto HDR Tone Mapping får du automatisk den bedst mulige HDR kvalitet, så du får alle detaljer med selv i scener med højt dynamik område. F.eks. kan du nu se mere detaljerede objekter på banen i Gran Turismo™ 7[6] [i], så du hurtigt kan afgøre, hvordan du vil foretage dit næste træk.

* Softwareopdateringer til både PS5 og BRAVIA er påkrævet. Tilgængelige i slutningen af 2021.

Auto Genre Picture Mode[7][8]
Takket være Auto Genre Picture Mode, vil dit BRAVIA XR-TV automatisk skifte til spilletilstand, når du spiller, hvilket er med til at minimere input-lag og gøre spillet mere flydende. Ser du film via en streamingtjeneste eller fra Ultra HD Blu-ray™-disken på PS5, skifter tv’et til standardtilstand, der har fokus på billedbehandling og giver et mere naturligt billede.

Auto Genre Picture Mode bliver tilgængelig med en softwareopdatering til PS5 og BRAVIA tv’er i slutningen af 2021.

Få en medrivende lyd
Sonys BRAVIA XR-tv’er passer perfekt sammen med en række af Sonys lydprodukter, som hjemmebiografsystemet HT-A9 eller soundbarene HT-A7000 og HT-A5000*. Du kan nemt forbinde din PS5 til produkterne og opleve de eksklusive BRAVIA XR funktioner Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode.

* En softwareopdatering er påkrævet. Bliver tilgængelig i foråret 2022.

For flere oplysninger om Perfect for Playstation 5 BRAVIA XR-tv’er, besøg: https://www.sony.dk/electronics/tv-designet-til-spil

Sony tilbyder købere af BRAVIA XR-tv’er voucher koder til en værdi af 100 €
Sony Europa lancerer en kampagne i samarbejde med Sony Interactive Entertainment (SIE) i tyve europæiske lande, herunder Danmark, hvor købere af BRAVIA XR-tv’er[i], der er verdens første tv med kognitiv intelligens, kan modtage voucher koder til PlayStation™ Store til en værdi af 1000 kr. Tilbuddet gælder alle køb, der er foretaget i udvalgte forhandlere i kampagneperioden som løber fra den 7. oktober til den 30 november 2021 [ii].

[1] Perfect for PlayStation® 5 BRAVIA XR-modeller: Z9J, A90J, X95J og X90J

[2] Auto HDR Tone Mapping og Auto Genre Picture Mode vil være tilgængelig via en softwareopdatering på PS5 samt BRAVIA tv’er i slutningen af 2021.

[3] PS5-spil, der understøtter 4k/120fps er påkrævet.

[4] Input-lag målt ved spil på Z9J via 4K 120fps HDMI-input baseret på interne testforhold og kan variere efter model, brugsbetingelser og -miljø og specifikke forhold. Inputforsinkelse målt ved A90J, A80J, X95J og X90J under samme testbetingelser på 8,5 ms

[5] Softwareopdatering til både PlayStation® 5 og BRAVIA er påkrævet. Bliver tilgængelig i slutningen af 2021.

[6] Udkommer i marts 2022. Under udvikling af PlayStation®.

[7] Softwareopdatering til både PlayStation® 5 og BRAVIA er påkrævet. Bliver tilgængelig i slutningen af 2021.

[8] Auto Genre Picture Mode virker, når Auto Picture Mode er slået til.

[i] ”PlayStation”, ”DualSense”, ”PS5” og ”Gran Turismo 7” er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Sony Interactive Entertainment Inc.

[ii] Inkluderer en processor, der krydsanalyserer hvert element på samme tid, ligesom menneskets hjerne. Gældende fra den 7. oktober 2021 har ingen andre brands gjort krav på en lignende kognitiv intelligens til deres tv-processor. Verificeret af Strategy Analytics

[ii] Kampagneperioden varierer fra land til land. Mere information om vilkår og betingelser, gældende tv-modeller, deltagende forhandlere og indløsningsinstruktioner er tilgængelige her: www.sony.dk/promo/tv

[1] Kampagneperioden varierer fra land til land. Betingelser og vilkår, gældende tv-modeller, deltagende forhandlere og indløsningsinstruktioner er tilgængelige på www.sony.dk/promo/tv

[2] Inkluderer en processor, der krydsanalyserer hvert element på samme tid, ligesom menneskets hjerne. Gældende fra den 7. oktober 2021 har ingen andre brands gjort krav på en lignende kognitiv intelligens til deres tv-processor. Verificeret af Strategy Analytics

[3] Input-lag målt ved spil på Z9J via 4K 120fps HDMI-input baseret på interne testforhold og kan variere efter model, brugsbetingelser og -miljø og specifikke forhold. Input-lag målt ved A90J, A80J, X95J og X90J under samme testbetingelser på 8,5 ms