Et noget utraditionelt samarbejde mellem det danske tøjbrand 7 Days Active og PlayStation stjal opmærksomheden under modeugen i København, hvor en helt særlig kollektion blev vist frem på catwalken. Den unikke kollektion kan fra i dag købes online hos 7daysactive.com og in-store hos konceptbutikken Storm i København.

Sport og e-sport smelter i stigende grad sammen, og det er en ny tøjkollektion fra 7 Days Active i samarbejde med PlayStation et godt bevis på. Den utraditionelle kollektion blev vist frem under modeugen og kan fra i dag købes online hos 7daysactive.com og i konceptbutikken Storm i København. 

Kollektionen, der både henvender sig til mænd og kvinder, er bl.a. produceret i økologiske bæredygtige materialer af højeste kvalitet. Designet befinder sig i spændingsfeltet mellem activewear og loungewear, hvor komfort, diversitet og fleksibilitet er i højsædet. Hvert enkelt stykke tøj i kollektionen er inspireret af PlayStations unikke farver og logoer. 

“Vi er rigtig glade for samarbejdet med 7 Days Active, der har skabt en helt fantastisk flot kollektion. Der er ikke længere vandtætte skotter mellem gaming og sport, og kollektionen understreger blot, at gaming i stigende grad er blevet allemandseje – også for de meget aktive forbrugere”, siger Peter Steen Litrup, marketingdirektør i PlayStation Nordic.

“PlayStation er et ikonisk brand med en stærk visuel identitet, og det har været en virkelig sjov og spændende udfordring at designe en tøjkollektion med dem som visuel referenceramme. Den peger på en eller anden måde på tilbage og frem i tiden “, siger Malkit Singh, kreativ direktør hos 7 Days Active. 

Det er ikke første gang, at PlayStation har valgt at indgå samarbejde med nogle af verdens førende sportsbrands, og har tidligere lavet unikke kollektioner sammen med bl.a. Nike og Balenciaga.

Yderligere information

  • Find kollektionen online på 7daysactive.com
  • Find kollektionen fysisk hos Storm, Store Regnegade 1, 1110 København.