Creative Technology lancerer nu Sound Blaster Katana V2, som er efterfølgeren til den originale Sound BlasterX Katana – en soundbar, der af mange anses for at være den bedste lydløsning til gaming. Katana V2 har fået et helt nyt og slankt design, leverer 68 % mere kraft end før, har en forbedret lyddynamik og forvandler høretelefonoplevelsen med Super X-Fi headphone holography.

Gaming har aldrig lydt bedre
Sound Blaster Katana V2 er kulminationen på Creatives bedste lydteknologier og giver liv til både spil og film gennem sin 5.1-kanallyd. Den leverer samme karakteristiske lyd som en af de dyrere Sound Blasters og er bygget med mere end 30 års lydekspertise i ryggen. Samtidig bevarer den det anmelderroste trippelforstærkede design fra sin forgænger, hvor hver af de fem drivere understøttes af Creatives egenproducerede multi-core DSP-kontrolenhed. Men ikke nok med det. Dome-diskanthøjtalere i forbedret materiale sørger for et tydeligere og renere højt register med en mere raffineret lyd, mens den store subwoofer giver pondus i de lave toner. 


Dem, der foretrækker at lukke verdenen ude, eller som vil game til sent ud på aftenen uden at forstyrre andre, kan med fordel bruge Super X-Fi headphone holography. Denne prisbelønnede teknologi genskaber samme lydbillede som et eksklusivt multi-højtalersystem – men i et sæt hovedtelefoner. Med den indbyggede Super X-Fi UltraDSP chip i Sound Blaster Katana V2, vil brugerne opleve en holografisk lyd, som tilpasses den enkelte, og giver derfor en utrolig realistisk oplevelse, uanset om man fordyber sig i en film eller fortaber sig på gamerslagmarken.


Det har aldrig været nemmere at opdage fjenderne. SXFI BATTLE Mode er designet specifikt til at give FPS-spillere en hidtil uset fordel, fordi fjendernes retning og afstand nemmere kan identificeres. En anden velkendt Sound Blaster-feature er Scout Mode, som fremhæver modstandernes lyd, hvilket betyder, at de kan høres, før man overhovedet kan se dem på skærmen.


Med en integreret Dolby-decoder får man en filmisk oplevelse – ikke kun når man gamer, men også når man ser film på streamingplatforme såsom Netflix, Disney+ og Amazon Prime. 

Alt-i-én hub
Sound Blaster Katana V2 kan tilpasses til at lyde og se ud præcis, som brugerne ønsker det. Når den tilsluttes Creative-appen (både på pc og mobil), kan brugerne vælge imellem flere forskellige EQ-indstillinger og finjustere lyden med Acoustic Engine-pakken. Desuden har man med den redesignede RGB-lysstrimmel også mulighed for at vælge imellem 16,8 millioner farver, som intuitivt kan reagere på det, der afspilles. Indstillingerne kan gemmes som tilpassede profiler i appen og på de programmerbare knapper på fjernbetjeningen. 


Katana V2 er udstyret med en omfattende mængde af tilslutningsmuligheder: HDMI ARC og optiske porte, trådløs Bluetooth 5.0, USB-C port til USB-lyd, 3.5 mm AUX-in og SXFI-out som fungerer med certificerede Super X-Fi produkter. Den er kompatibel med computere og konsoller, heriblandt PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X and S, Xbox One og Nintendo Switch.


Alt i alt giver Sound Blaster Katana V2 en fuldendt underholdningsoplevelse, som overgår alle de forventninger, man måtte have til en almindelig gamer-soundbar.

Pris og tilgængelighed
Sound Blaster Katana V2 er prissat til 329,99 EUR, og kan købes på Nordic.creative.com
For mere information, besøg www.creative.com/KatanaV2.