Nordisk Film Interactive bliver Microids distributionspartner i Norden, hvor de vil stå for det fysiske salg af spiludviklerens pallette af spil på tværs af platforme – herunder den populære serie My Universe, Oddworld og Asterix & Obelix.

Nordisk Film Interactive annoncerer nyt partnerskab med den franske spiludvikler og udgiver Microids.

Som en del af partnerskabet bliver Nordisk Film Interactive eneforhandler af alle Microids fysiske spiltitler i Norden. Disse omfatter bl.a. velkendte spilserier som Oddworld, Asterix & Obelix og den populære børneserie My Universe. Ved Gamescom 2021 annoncerede Microids en ny trailer for deres spritnye spil baseret på filmen Vertigo af den legendariske instruktør, Alfred Hitchcock, mens Microids også løb afsted med prisen “Bedste PC Spil” for spillet “Syberia: The World Before”.

“Vi er begejstrede over partnerskabet med Microids, og vi ser frem til at hjælpe dem med at styrke deres position i Norden. Microids er en spiludvikler og udgiver med en enorm dybde og tilstedeværelse på tværs af et bredt udvalg af platforme og segmenter – og med vores erfaring på området er vi overbeviste om, at vi kan hjælpe med at styrke deres forretning i Norden”, siger Stefan Janse, nordisk salgsdirektør hos Nordisk Film Interactive.

Nordisk Film Interactive har været officiel nordisk distributør for Sony PlayStation i mere end 20 år, og med det nye partnerskab styrker Nordisk Film Interactive sin tilstedeværelse i Norden yderligere.

“Vi har været på udkig efter en stærk nordisk partner med relevant erfaring, der kan hjælpe os med distributionen af vores store produktportefølje. Nordisk Film Interactive har spillet en afgørende rolle i at sikre PlayStations stærke position i det nordiske marked i mere end to årtier, og vi er derfor enormt glade for at lande et partnerskab med dem. Vi kunne ikke ønske os en bedre partner til at hjælpe os med at nå ud til vores kernemålgruppe såvel som potentielle nye segmenter”, siger Julien Renzaho, vicedirektør af salg og forretningsudvikling hos Microids.