Creative Technology lancerer nu Sound Blaster Katana V2X. Deres nyeste gaming soundbar tilbyder den samme imponerende lydoplevelse, som Katana-serien er kendt for, men denne version er designet til at tilgodese brugere med mindre plads. Derudover er den også lidt rarere mod budgettet.

Katana V2X er det slankere alternativ til den anmelderroste Sound Blaster Katana V2, der er blevet prist af anmeldere som et prima valg af gaming soundbar: “Den bedste soundbar til spil er nu endnu bedre” (Windows Central), “Den bedste pc-opgradering, du kan lave” (VentureBeat), “En fremragende soundbar til pc-spil og alle andre medier” (GamesRadar +).

40% mindre subwoofer

De færreste gamere ønsker nok et overfyldt skrivebord eller tv-bænk – Sound Blaster Katana V2X frigør værdifuld plads med en subwoofer der er 40% mindre end sin forgænger. Med en maks effekt på 180W er den selvskreven til gaming-setups i mindre rum.

Når det er sagt, er lydkvaliteten selvsagt det vigtigste. Og denne soundbar har samme velkendte signaturlyd som en high-end Sound Blaster. Den leverer multikanallyd i hi-fi via den anerkendte trippel-forstærkede Xamp-teknologi, hvor Creatives patenterede multi-kerne DSP-controller forsyner diskant-, mellemtone- og subwoofer-driverne enkeltvis. Super X-Fi Headphone Holography – en prisvindende teknologi, der genskaber lydbilledet fra et avanceret multi-højttalersystem i et sæt hovedtelefoner – er det perfekte valg til spil ud på de sene nattetimer, så man undgår at forstyrre naboerne.

Lydfordele til FPS-spillere

Specielle gaming-features giver ihærdige FPS-spillere en fordel, når de spejder efter fjender: SXFI BATTLE Mode forstærker lydsignaler under kamp, både for retning og afstand, mens Scout Mode fokuserer på lyddetektering, så modstanderne høres, endnu før man ser dem på skærmen.

Med en integreret Dolby Audio-dekoder får brugerne en filmisk oplevelse, – ikke kun mens de spiller, men også til film på streamingplatforme som Netflix, Disney+ og Amazon Prime. Som bruger kan man gøre soundbaren til sin egen via Creatives app: Her kan man tilpasse lyden i Acoustic Engine-funktionen og vælge sine foretrukne RGB-belysningstilstande. Indstillingerne kan også gemmes som tilpassede profiler på enten appen eller de programmerbare knapper på fjernbetjeningen.

Der er en lang række tilslutningsmuligheder at vælge imellem; herunder HDMI ARC og optiske porte, trådløs Bluetooth 5.0, USB-C-port til USB-lydunderstøttelse, 3.5 mm AUX-indgang og SXFI-udgang til certificerede Super X-Fi-produkter. Denne alsidige soundbar er kompatibel med både stationære computere og konsoller, herunder pc, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X og S, Xbox One og Nintendo Switch.

Sound Blaster Katana V2X koster € 309,99 (ca. 2.300 kr.) og fås på nordic.creative.com