Trods sin lille størrelse, åbner den en stor verden af lyd via flere kanaler, høj opløsning og autentiske lydgengivelser ned til mindste detalje. Det sker med 115dB SNR og -105dB THD drevet af en AKM4377 32-bit DAC og Ti/Burr-Brown INA1620 dobbelt lydforstærker.   Sound Blaster X1 fungerer bedst med pc og Mac, og med Creative desktop-appen får brugerne adgang til Sound Blaster Acoustic Engine, hvor hele pakken af lydbehandlingsteknologier ligger klar til at forbedre lydoplevelsen, hvad end det gælder arbejde eller fornøjelse.    

pdt_SBX1_1.png   pdt_SBX1_3.png    

For eksempel tilbyder Sound Blaster Surround Virtualization brugerne et stort udbud af dybde og rækkevidde i lyd på tværs af film, musik og spil. CrystalVoice-teknologien giver en lang række muligheder for smarte justeringer under konferenceopkald med funktioner som SmartVolume og Acoustic Echo Cancellation.   Derudover hjælper Creatives SmartComms Kit med at reducere baggrundsstøj og automatisk slå lyden fra for brugere, når de ikke taler. Der er lyd- og spil-forudindstillinger til gamerne; fx Scout Mode, som registrerer svage lydsignaler og forstærker dem, så man som gamer hele tiden kan være et skridt foran konkurrenterne, når man spiller.    

4_lifestyle_1.png    

Man får også glæde af Super X-Fi-teknologien, der tager hovedtelefonlyden til næste niveau ved at genskabe lydbilledet fra et multihøjttalersystem. Desuden kan man skræddersy lyden til den individuelle bruger ved at affotografere og “mappe” ørets fysiologi via SXFI-appen. På den måde kan brugerne fordybe sig i musik, film og spil på den mest naturlige måde.   Sound Blaster X1 er ganske enkelt en overbevisende lydløsning, der er umulig at ignorere for den kræsne bruger.

Priser og tilgængelighed

Sound Blaster X1 er prissat til 69,99 EUR og er tilgængelig i Creative online butik.

For mere information besøg creative.com/soundblasterx1.    

4_lifestyle_3.png