Creative Sound Blaster X4 er den opgraderede efterfølger til det eksterne lydkort Sound Blaster X3, som blev taget godt imod. Den nye USB DAC har både diskret og virtuel surroundsound drevet af Sound Blaster, den prisvindende Super X-Fi-hovedtelefonholografi og Dolby Digital Live for den ultimative film-, spil- og musiklydoplevelse.

Med det nye SmartComms-sæt (til Windows), der tilbyder automatisk dæmpning og tovejs støjreduktion, gør Sound Blaster X4 onlinekommunikation let og problemfri for brugere, der arbejder hjemmefra. Derudover leveres Sound Blaster X4 også med en overflod af tilslutningsmuligheder og praktisk betjening til opsætningen. Alt dette gør den nye version til den ideelle alt-i-en lydopgradering til pc-, Mac-, PS5-, PS4- og Nintendo Switch-brugere.

 

Audio-knockout med Super X-Fi

Sound Blaster X4 har Super X-Fi-teknologien, der fik 23 best-of priser på CES 2019-2020. Den genskaber lydbilledet af et premium multi-speaker surroundsystem i hovedtelefoner og personaliserer det til en naturlig lytteoplevelse. Brugere vil være i stand til at nyde en lydoplevelse, der giver større surround funktion, dybde, indlevelse og rumeffekter – som i en ægte biograf, en gaming-slagmark eller en koncertsal.

Sound Blaster-signaturen

Den berømte Surround Virtualization-teknologi, der er udviklet med mere end 30 års Sound Blaster lydekspertise, er endnu et højdepunkt for Sound Blaster X4. Teknologien forbedrer den rumlige information om den indgående lyd og optimerer den så brugerne får en komplet og fordybende lydoplevelse med op til 7.1 diskrete og virtuelle lydkanaler.

For Windows-brugere har Sound Blaster X4 Dolby Digital Live-kodning for at omdanne lydindhold til denne anerkendte multikanals surround sound-standard i realtid.

Sound Blaster X4 er udstyret med evnen til at drive studio-hovedtelefoner på op til 600Ω med 114 dB lydklarhed og 24-bit / 192 kHz højopløsningsafspilning.

For enklere og samtidig smartere kommunikation

Med Creatives SmartComms-kit fungerer Sound Blaster X4 som et alsidigt lydkort, der kan tilbyde brugerne en enklere, men smartere måde at kommunikere online på. VoiceDetect-funktionen giver brugerne mulighed for at tale frit uden at bekymre sig om lydløs-knappen, da funktionen automatisk skifter baseret på stemmedetektion: Mikrofonen slås straks til, når brugerens stemme detekteres, og dæmpes automatisk, når der ikke registreres yderligere tale. Der er ikke grund til at fumle med knapperne, og brugerne kan i stedet holde fokus på samtalerne uden forstyrrelser.

Derudover fungerer tovejs støjreduceringsfunktionen også til at mindske uønsket statisk baggrundsstøj under onlineopkald hos både den talende og mødets andre deltagere. CrystalVoice-teknologien forbedrer stemmen med det formål at få klarere optagelser og in-game kommunikation. For brugere, der ønsker at udforske flere interessante funktioner, kan man med Voice Morph ændre sin stemme til forskellige karakterer og accenter ud fra en liste over indstillede profiler – til morskab for de øvrige spillere.

Disse funktioner er alle tilgængelige og tilpasses gennem den helt nye Creative-app, som er en ny softwareplatform tilgængelig på både desktop og mobil med en integreret brugergrænseflade på tværs af Creative’s produkter.

Alsidig tilslutning

Udstyret med en nyligt tilføjet optisk / line-in-port har brugerne et mere omfattende udvalg af muligheder for at forbinde Sound Blaster X4 til flere lydenheder – fra eksterne mikrofoner og headsets til PC, Mac, PS4, PS5, Nintendo Switch og endda flerkanalshøjttalersystemer, der øjeblikkeligt opgraderer lydkvaliteten og omdanner ens desktopopsætning til en one-in-all-lydhub.

Problemfri betjening

Sound Blaster X4 giver brugerne nem betjening med et slankt drejeknapdesign. Lydkortet er også udstyret med knapper dedikeret til lydbalance, valg af lydtilstand, Super X-Fi-tilstand samt en højttaler (Line-out) og switch-knap til hovedtelefoner, for at gøre det lettere at skifte mellem enheder.

Brugere kan også nemt styre lydstyrken mellem to lydkilder med Audio Balance-funktionen på PC, Mac, PS5 eller PS4. Når opsætningen er udført, skal man blot justere lydstyrkeblandingen på lydstyrkeknappen ved at dreje knappen til venstre og omvendt – en funktion, der vil være praktisk for brugerne under konferenceopkald, mens de lytter til musik eller podcasts eller under in-game kommunikation med holdkammerater.

Sound Blaster X4 leveres også med EQ-tilstande, der kan tilpasses – Musik, film og Footsteps Enhancer – hver af dem er specielt indstillet til at forbedre lyd til forskellige typer indhold for at levere den optimale lydoplevelse.

Med fremragende lydydelse, større tilslutningsmuligheder og smartere funktioner er Sound Blaster X4 det perfekte allround-lydkort til at arbejde, lære og spille hjemmefra med.

Priser og tilgængelighed

Sound Blaster X4 koster 149,99 EUR (cirka 1.115 kr.) og fås på Creative.com.