Space Pioneer anmeldelse (Switch)

Et rumeventyr vi husker!

0
1854

Vi tager jer en tur med ud i rummet. Det fik vi muligheden for at se på Space Pioneer som lander på Nintendo Switch i morgen.

Det er jo ikke hver dag man kan tage en tur til rummet og udforske en masse planeter. Men kort og godt, så er det hoved essensen i spillet.

Hvis man skal forsimple hvad spillet går ud på, så kommer der et lille sammendrag her. Det er et lækkert lille rum eventyr. Du har din helt du skal have igennem en masse med. Men du skal heldigvis ikke klare det alene, da du har mulighed for at rekruttere et hold du kan have med dig når du skal ud på din færd.

Man får en mase opgaver der skal løses i hvert et område man er i, så spillet er lige til at gå i gang med. Jo længere man kommer ind i spillet, jo mere stiger sværhedsgraden. Denne måde er en god opskrift, for på den måde kommer man godt ind i spillet.

Til at starte med virker spillet måske lidt for meget af det samme, men tag ikke fejl. For når man får hevet et par planeter rundt, finder man ud af hvor meget spil der egentligt er.

Man har en masse muligheder. Der kan opgraderes, spilles Co-Op og meget mere. Så selvom det måske virker som en simpel Indie titel, så tag ikke fejl af det. Spillet er så meget mere end det ligger op til.

Space Pioneer er en såkaldt Twin Stick Shooter. Personligt syntes jeg dette er noget man ser som et simpelt spil uden for meget indhold. Sådan skal man endelig ikke se på Space Pioneer.

Det er en lækker Indie titel som byder på meget variation i både ens fjender og de områder man render rundt i. Tager man grafikken som den er, så har spillet et lækkert univers.

Man kan godt få fornemmelsen af hvordan det er der oppe i rummet. Så har man ikke millioner af kroner eller en astronaut uddannelse, så er Space Pioneer et fint valg for en tur der ude.

Space Pioneer er en Indie titel man lægger mærke til. Spillet har en masse at byde på og levetiden er god.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAvatar spil er stadig under udvikling
Næste indlægLydfordybelse med Astro A50 trådløs gaming headset
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
space-pioneer-anmeldelse-switchSpace Pioneer er en Indie titel man lægger mærke til. Spillet har en masse at byde på og levetiden er god.