Lydfordybelse med Astro A50 trådløs gaming headset

0
894

ASTRO Gaming har i dag afsløret den fjerde generation af studiets særligt anerkendte og bedst-sælgende ASTRO A50 Wireless Gaming Headset + Base Station. Designet og professionelt afstemt til at levere en top audio præstation, indeholder ASTRO A50 Wireless + Base station en række forbedringer til lydoplevelse, trådløs rækkevidde, sammenkobling og opladning, mikrofonklarhed og mere, som alt sammen giver en fordybende gaming-oplevelse.

“A50 forbliver et af de mest populære sæt hovedtelefoner på markedet i dag, på grund af dets uovertrufne lydnøjagtighed, ekstraordinære komfort og holdbarhed, uforlignelige forbindelse og muligheden for at opgradere, blandet andre”, sagde Aron Drayer, VP for Marketing hos ASTRO Gaming. ”Vores nye A50 forstærker alle disse egenskaber, og tilbyder gamere inspirerende teknologi, som gør det muligt for dem at præstere optimalt.”

Forbedringer til legendarisk lyd og præstationsevne

Udviklet og designet til professionelle gamere, inklusiv content creators, streamere og spiludviklere, er ASTRO A50 Wireless + Base Station konstrueret til at give den højest mulige kvalitet af lyd og den mest fordybende lydoplevelse. ASTRO Audio V2 bringer den seneste lydteknologi til det nye A50 Headset, med nye faktorer, ny trådløs radioteknologi, en opdateret isoleret stream output og muligheden for at tilpasse din lydprofil gennem ASTRO Command Center (ACC) software. Den 4. generation A50 er også optimeret til 3D lydløsninger til rum, såsom Dolby ATMOS.

Den helt nye Base Station tilbyder en klar stemmekommunikation med lav latenstid, mens hovedtelefonerne parrer og oplader simpelt. ACC-software tillader gamere og streamere, at tilpasse hvert input og output parameter på A50 præcist til deres specifikke opsætning. For endnu mere kontrol og bekvemmelighed, er ASTRO’s integreret MixAmp teknologi indbygget i hovedtelefonerne. Dette gør det muligt at tilpasse lydniveauer såsom Master Volume og Spil til stemmebalancering for det optimale mix. Gamere kan tilpasse niveauerne af hver lyd kilde til at opnå den bedste oplevelse.

Bygget til marathonlange spillesessioner

ASTRO A50 er designet til at være særdeles justérbar og komfortabel, for at gøre det muligt at spille i timevis. Gamere kan opgradere ASTRO A50 hovedtelefonerne med det optimale ASTRO A50 Mod Kit for en forbedret komfort, stil og lydisolation. A50 Mod Kit inkluderer en læderbøjle og ørepuder, som nemt kan byttes ud med de originale puder og bøjle for yderligere lydisolation og komfort. (Tidligere generation A50 Mod Kit er ikke kompatibelt med den nye generation A50 Trådløs Headset).

Giver gamere fuld kontrol

Den gratis ACC-software giver spillere den fulde kontrol over deres lydoplevelse, inklusiv stemmekommunikation og spil-lydindstillinger, så du kan tilpasse dine lydpræferencer til dine behov. ACC-software tilbyder fuld kontrol til streamere over lyd-mixet gennem stream output.

ASTRO tilbyder også tre EQ forudindstillet tilstande – ASTRO, indstillet med nøjagtig bas til generel gaming; PRO, indstillet til nøjagtige midt og høje detaljer til streaming og professionel gaming; og STUDIO, neutral for nøjagtighed, og bedst til film og musik. Brugere kan skabe, tilpasse, gemme og dele EQ-profiler til at forme enhver lytte oplevelse eller miljø. ACC-software er tilgængelig på Windows, iOS og Xbox Live Dashboard.

 Pris og tilgængelighed

ASTRO A50 Trådløs + Base Station er tilgængelig hos forhandlere og på Astros hjemmeside. Vejledende udsalgspris DKK 2.499.For mere information om ASTRO A50 Trådløs + Base Station, besøg www.astrogaming.com.