Indgå i en legendarisk trio med dine venner og samarbejd i det finurlige eventyr The Legend Of Zelda: Tri Force Heroes, der udkommer til Nintendo 3DS-familien den 23. oktober.

I det modebevidste kongerige Hytopia har en ond heks nedkaldt en mystisk forbandelse over prinsesse Styla. Rigets indbyggere og dets konge, Tuft, søger beskyttelse fra den legendariske trio kaldet ”Totem Heroes” og beder dem om at redde kongeriget. Du spiller som en af disse tre helte, som sammen må begive sig ind i området Drablands for at finde og besejre heksen, så Hytopia kan få sin gode stil tilbage.

Du kan spille online eller lokalt med to andre heltemodige venner. Sammen løser I finurlige gåder og opgaver i diverse miljøer, der kan være alt fra brændende lavafyldte områder til iskolde grotter. Når du vælger at spille online, kan du også komme til at spille med mennesker du ikke kender i forvejen. Vil du spille lokalt med venner med et Nintendo 3DS-system, er det nok, at en af jer har selve spillet.

For at låse op for alt i spillet er det godt at have to venner, som kan hjælpe dig med at gennemføre alle områder. Selvom I ikke sidder ved siden af hinanden, kan I kommunikere via de hjælpesymboler, der ses på den trykfølsomme skærm. På den måde er det nemt at bede om hjælp, hvis du ikke kan komme videre et sted i spillet.

Har du lyst til at spille helt på egen hånd, er det også muligt med hjælp fra to andre Link-figurer, de såkaldte ”Doppels”, som du kan kontrollere.

I det modebevidste Hytopia kan du også ændre din Link-figurs stil. Hos Madame Couture finder du forskellige dragter med diverse egenskaber, ud over naturligvis deres uforglemmelige stil. Alle med kendskab til The Legend of Zelda-serien vil genkende flere af dragterne. Fx er der en Goron Garb-dragt, så du kan svømme i lava, og en Zora-dragt, så du kan svømme ekstra hurtigt. I alt findes der 36 dragter, altså god mulighed for at finde lige dine favoritter til at løse opgaverne. Det får du brug for til at løse alle 32 baner i The Legend Of Zelda: Tri Force Heroes. I Miiverse kan du desuden lægge billeder, som du har taget i spillet og selvfølgelig se andre spilleres billeder.