Splatoon 3 lanceres fredag den 9. september til Nintendo Switch. I Splatsville og de solrige Splatlands kan spillerne deltage i blækfyldte kampe med andre Inklings og Octolings samt opdage funktioner, våben og trendy udstyr.

I Splatoon 3 kan Turf War-funktionen skabe nogle hidsige 4-v-4-kampe online. Nyligt afslørede optagelser giver et indblik i nye scener, Eeltail Alley, sammen med et kig på stringer – en ny bueformet våbentype, der gør det muligt for spillerne at slynge blæk sidelæns og lodret.

Ud over hektiske 4-v-4-multiplayerkampe byder Splatoon 3 også på en frisk singleplayer-kampagne og en ny version af co-op-funktionen Salmon Run. I singleplayer-delen skal du sammen med Agent 3 kæmpe mod de uregerlige Octarians og opdage hemmelighederne om Alterna og Fuzzy Ooze.

Når spillerne dykker ned i Salmon Run, kan de slå sig sammen med andre for at afværge bølger af farlige Salmonid-bosser, hvoraf nogle er kolossale i størrelse!

For at begynde at træne til Splatoon 3 kan aktive Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemmer, der har et eksemplar af Splatoon 2, fra i dag få glæde af Splatoon 2: Octo Expansion DLC på Nintendo Switch uden ekstra omkostninger. Spillere kan nu dykke ned i den store singleplayer-udvidelse til Splatoon 2 med et betalt Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemskab.

For at spille Splatoon 2: Octo Expansion DLC som en del af et Nintendo Switch Online + Expansion Pack-medlemskab kan du downloade DLC’en uden ekstra omkostninger fra produktinformationssiden på Nintendo eShop. Når du har fundet Splatoon 2: Octo Expansion DLC på Nintendo eShop på din Nintendo Switch, kan du vælge “Download” i afsnittet “Content for Nintendo Switch Online + Expansion Pack Members” øverst på siden.

I Splatoon 2: Octo Expansion DLC indtager spillerne rollen som Agent 8, en Octoling, der vågner op uden sine minder på en mørk metrostation. Agent 8 navigerer gennem et mystisk underjordisk testanlæg i dette eventyr, der strækker sig over 80 missioner fyldt med udfordringer. Alle, der undslipper disse snoede dybder, vil kunne deltage i multiplayerkampe som deres helt egen Octoling.