Esportsorganisationen Sprout har officielt valgt EPOS som deres nye partner af audioprodukter til deres verdenskendte og anerkendte spillere. Sprout vil sammen med EPOS give deres esportsatleter de bedste forudsætninger i spillene med branchens bedste audioprodukter.

EPOS har allerede et solidt navn inden for esport. EPOS var grundlagt med en mission for at understøtte det menneskelige potentiale ved hjælp af den ultimative audio-oplevelse via innovativt designede og perfekt tunede audioprodukter – produkter som allerede benyttes i toppen af esport.

Sprout har allerede haft et yderst givende første halvår af 2021 med blandt andet placering i toppen af det tyske mesterskab, sejr i Unites Pro Series og stak en guldmedalje i lommen ved European Development Championship.

Og Sprout er allerede på vej mod den næste sæson, hvor Sprout og EPOS sammen går efter at nå nye højder.

”Med EPOS har vi den perfekte partner til at imødekomme de auditive krav fra et professionelt esportsteam. Vi vil tilbyde vores spillere de bedst mulige redskaber til at udnytte deres fulde potentiale. Nu kan vi støtte dette med innovative produkter,” Sven Thomas, Executive Manager, Sprout.

Hos EPOS glæder man sig over det nye samarbejde.

“Vi er glade for at kunne arbejde sammen med Sprout som officiel audiopartner. Ved at kaste hele vores portefølje af enestående teknik, teknologi og unikke produkter bag holdet, løfter EPOS Sprout til det næste niveau af konkurrencedygtigt gameplay gennem total fordybelse og uovertruffen nøjagtighed inden for lyd og kommunikation. Vi ser frem til at slutte os til Sprout på deres vilde rejse,” siger Steven Smith, VP Global Sales, Gaming, EPOS.

Om Sprout
Sprout blev grundlagt i slutningen af ​​2017 i Berlin, Tyskland. Ikke længe efter besluttede Sprout at slutte sig til ESBD, det tyske forbund af esportsorganisationer for aktivt at hjælpe med at forme esporten i en sund retning.

I øjeblikket er Sprouts hovedfokus deres CSGO-team. Den nuværende opstilling har allerede opnået store titler både internationalt og nationalt. Sprout forbliver allerede de uberørte tyske mestre i tre sæsoner i træk og scorede den sidste titel i begyndelsen af ​​året. Derudover stod det aktive team fast ved Unites Pro Series såvel som det europæiske udviklingsmesterskab, sæson 2, og opnåede en guldmedalje. En anden stor præstation blev netop for nylig sat, da Sprout benyttede chancen og banede vejen for tysk talentfremme i vid udstrækning og satte dermed en stor milepæl for tysk esports historie. Sprout har taget et ungt og lovende talent under deres fløj ved at bruge en plads hos en kendt tysk sportsskole. Dermed kan Sprout bidrage til tysk talentfremme på en ansvarlig måde.

For mere information om Sprout, besøg venligst https://sprout.gg/