Star Wars: The Old Republic blev udgivet lige før Disney opkøbte LucasArts og selve Star Wars som helhed. Spillet er stadig i live den dag i dag, og nu efter 10 år har BioWare i et overraskende twist, udgivet den originale trailer for spillet i 4K!

Er det virkelig 10 år siden at Star Wars: The Old Republic blev udgivet? Tiden flyver afsted! Spillet byder på alt det gode ved Star Wars, og gameplayet lod dig skabe din helt egen Jedi, Sith, Bounty Hunter og der imellem. Der er masser af historie, myter og legender fra hele Star Wars universet. Selvom det er længe siden spillet blev udgivet, så har BioWare planer om en ny udvidelse til The Old Republic, kaldet Legacy of the Sith.

Men her er det som det hele handler om, 4K trailers. BioWare har remastered den originale Decieved cinematic trailer af Star Wars: The Old Republic. Traileren er skabt af Blur Studio og blev udgivet første gang d. 1 Juni, 2009. Det var hele 2 år før spillet overhovedet blev udgivet.

I traileren ser vi Sith Lord, Darth Malgus. I et angreb mod Jedi templet på Corusant, føre han en hær af Sith krigere i krig inde i templet. Nu er der lyssværd dueller til den store medalje. Kampen mellem lyset og mørket er utrolig kraftig her. Lækkert!

Star Wars: The Old Republic er tilgængelig på PC.