I går var det officielt N7 dag. Bioware fejre Mass Effect serien, ved at udgive en helt ny teaser billede af det næste Mass Effect eventyr. Selvom det lille stykke artwork ikke viser meget, så får vi da lidt info om spillet.

Som man kan se på billedet, er der et rumskib som er landet nær en grotte. Den gæve Mass Effect fan kan dog hurtig spotte, at det ikke er Normandy skibet, som serien er kendt for. Skibet på billedet har bogstaverne SFX printet på toppen. Der er også nogle få mennesker, der er på vej hen til en livløs krop på jorden. Er det en fra racen Geth?

Meget lidt vides om det næste Mass Effect, men det er i den grad spændende at få lidt nyt at kigge på. Teorierne blandt fans vil uden tvivl blusse op, og gætterierne tager fart. Men det bliver uden tvivl interessant at se hvad Mass Effect bringer til serien i næste spil.

Dette bliver også det første Mass Effect spil, efter udgivelsen af Mass Effect Andromeda fra 2017. Tidligere på året udgav EA og BioWare Mass Effect: Legendary Trilogi, så hvis du mangler dit sci-fi fiks, så er der råd for det.