SteelSeries Arctis-serien af gamingheadset har modtaget den eftertragtede internationale Red Dot Design-pris, der i mere end 60 år er blevet tildelt produkter eller koncepter, der viser vejen inden for teknologi og design.

“Vinderne af Red Dot-prisen er bannerførere for den rette designstrategi. De har formået at imponere vores kritiske dommerpanel, og de eksemplificerer, at fremragende design går hånd i hånd med succes – det er hvad Red Dot-prisen er et konkret bevis på” forklarer Professor Dr. Peter Zec, grundlægger og administrerende direktør for Red Dot Award.

SteelSeries er stolte over anerkendelsen af deres hårde arbejde med at skabe en helt ny serie af headset, der bryder med forventningerne til ikke bare SteelSeries-brandet, men gamingheadset i det hele taget.

Ehtisham Rabbani, administrerende direktør for SteelSeries, forklarer designkonceptet bag Arctis: “Aldrig før har vores danske aner været så tydelige, som de var under designet af Arctis-serien. Fordi vi stræbte efter stilrenhed, enkelhed og effektivitet, havde hver eneste lille beslutning en stor betydning for det endelige resultat. Vi stillede os selv de simple, men svære spørgsmål, der ledte os frem til de materialer og former, der giver den bedste spiloplevelse og samtidig bryder med det stereotype visuelle udtryk knyttet til gamingudstyr.”

Arctis 3, Arctis 5 og Arctis 7 kan allerede købes i butikkerne og i webshoppen på https://steelseries.com, hvor der også kan købes Arctis-hovedbånd med unikke design.

Læs mere om Arctis-serien af headset + tilbehør, og se SteelSeries’ komplette udvalg af gamingtilbehør på https://steelseries.com