SteelSeries præsenterer Rival 500, en revolutionerende gamingmus med en udformning og et knaplayout, hvor tommelfingerens og håndens naturlige bevægelser er i centrum. Rival 500 gør op med det traditionelle layout, hvor knapperne på siden er i flere rækker, og den er samtidig verdens første stykke gamingudstyr med vippeknapper til tommelfingrene.

“Rival 500 er den første gamingmus med mange knapper, hvor designet og knaplayoutet er skabt ud fra håndens naturlige bevægelser” fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries. Han fortsætter: “I MMO- og MOBA-spil kan man nærmest ikke have knapper nok til alle funktioner, men de er samtidig nødt til at være placeret, så fingrene kan finde de rette knapper lynhurtigt. Rival 500 er derfor ikke bare enormt komfortabel at bruge – den er også vanvittigt effektiv.”

På tomlen til sejr

Vippeknapperne på Rival 500 udnytter tommelfingerens naturlige bevægelse og giver dig fuld kontrol. Med omskifteren under musen kan du vælge, om knapperne skal aktiveres for at give dig ekstra funktioner ved hånden eller fungere som tommelfingerstøtte, når du kan cruise i mål.

Takket være SteelSeries GameSense og taktile advarsler er Rival 500 ikke blot en inputenhed, men et tovejsvåben, der kan tilpasses ned til mindste detalje: Med SteelSeries Engine kan vibrationerne i Rival 500 indstilles til at formidle vigtige informationer fra spillet, såsom et tomt magasin, en udløbet cooldown-timer og meget mere.

Præcision og komfort på dine vilkår

Rival 500 er skabt til at være den ultimative mus til MMO/MOBA-gamere – et komfortabelt kontrolcenter, der giver dig feedback til at dominere dine modstandere. Her er et overblik:

  • Pixart 3360 optisk sensor med opløsning på op til 16.000 CPI (registreringer pr. tomme)
  • To vippeknapper under tommelfingeren – kan omdannes til fingerstøtte med kontakt under musen
  • Fri tilpasning af alle 15 knapper samt vibrationsmønstre og -styrke
  • Millioner af farveindstillingsmuligheder takket være GameSense og Prism RGB
  • Forstærket knapdesign – mere konsekvente og ensartede klik samt en holdbarhed på op til 30 millioner tryk pr. knap

Pris og tilgængelighed

Rival 500 kan nu købes på http://SteelSeries.com til en vejl. pris på 649 kr.

Du kan læse mere om musen på https://steelseries.com/gaming-mice/rival-500.