SteelSeries offentliggør, at den populære Rival 300 CS:GO Fade Edition Gaming Mouse nu kan fås i handlen verden over. I samarbejde med Valve og Counter-Strike brugerskaren har SteelSeries udviklet en specialudgave af Rival-musen baseret på det populære Fade-skin fra CS:GO og beklædt med en ny overfladestruktur.

“Fade” er en af de fedeste og mest eftertragtede skintyper i CS:GO – og med priser på op til flere tusinde for et enkelt skin, er det samtidig den absolut dyreste måde at markere sig selv som en inkarneret CS:GO-fan. Nu er det dog ikke længere forbeholdt de virtuelle våben – med Rival 300 CS:GO Fade Edition kan ægte fans skille sig ud fra mængden, allerede inden der tændes for computeren!

“Rival-musen er markedets bedst sælgende optiske mus, og det er i sig selv ikke så mærkeligt, for den er kort sagt den perfekte mus til flere forskellige genrer, men i særdeleshed FPS-spil. Vi tog udgangspunkt i Rival-musens popularitet og satte os ned sammen med Valve for at skabe noget helt specielt – noget der kunne få CS-folket op af stolen” fortæller Dan Sønderskov, nordisk marketingchef hos SteelSeries. Han fortsætter: “Vi havde et begrænset antal af denne specialudgave til salg under ESL One i Køln, og reaktionen var overvældende – fans fra hele verden gik amok på sociale medier for at kunne købe musen lokalt – og vi er meget begejstrede for, at vi nu kan opfylde deres ønske.”

Takket være markedets førende optiske sensor og SteelSeries’ kontakter har Rival-musen en helt overlegen præcision og langtidsholdbarhed – knapperne er normeret til hele 30 millioner klik. Det er en kombination af de funktioner og den ergonomiske specialudformning til højrehåndsbrugere, der har gjort den så populær, og den har samtidig hjulpet team Fnatic med at vinde to store turneringer i træk i år – først i Katowice og derefter i Køln.

“CS:GO Fade-udgaven af Rival-musen er noget af det fedeste grej, jeg nogensinde har fået i hænderne lige op til en turnering. Den var også en stor succes blandt fansene, der har været ellevilde for at få fingrene i den,” siger Markus “Pronax” Wallsten fra Fnatic.

Optimal præcision ved enhver hastighed

SteelSeries Rival bruger en meget avanceret optisk sensor, og gamere kan tilpasse opløsningen (fra 50 til 6500 CPI – registreringer pr. tomme) og responstiden (helt ned til ét millisekund og dermed praktisk talt nul forsinkelse) individuelt efter spil og personlige præferencer. Sensoren leverer 1:1 registering uden acceleration og dermed millimeterpræcise bevægelser, uanset hvor hurtigt det går.

En tilpasset og unik spiloplevelse

Gamere kan desuden downloade SteelSeries Engine-softwaren for at tilpasse musens funktioner og dermed skabe deres helt personlige spiloplevelse. Engine starter hurtigt og bruger stort set ingen ressourcer – det kører diskret i baggrunden, mens brugeren kan spille for fuld fart.

Rival-musen har også to separate lysområder, som gameren selv kan vælge farven på. Der er hele 16,8 millioner farver at vælge imellem, og såvel farver som belysningstilstande kan knyttes til bestemte spilprofiler. Takket være GameSense-understøttelsen kan musen desuden gengive vigtige spiloplysninger og -begivenheder i form af en bestemt belysning på musen.

Pris og tilgængelighed

Rival 300 CS:GO Fade Edition-musen har en vejledningspris på 599 kr. og kan forudbestilles allerede nu i SteelSeries-webshoppen. Du kan læse mere om musen på http://SteelSeries.com/rivalfade.