Ubisoft og Ubisoft Annecy har i dag annonceret gratis indhold der er på vej til Steep, i form af Alaska DLC og der er også en ny opdatering.

Alaska vil indeholde nye baner og events. Meget vides endnu ikke, men spillet har i dag også fået sig en opdatering til 1.04 der retter op på minre fejl og samtidig har lidt nye features med sig.

Forbedringer:

    • Tweaks til hop præsision.

    • G-kræft er ikke nær så skadeligt ved fald.

    • Forbedringer til Mountain View display

Nye features:

Welcome Dashboard – Viser de vigtigste nyheder og indholds forslag.

Live Page – Giver flere informationer om Steep World Tour og hvilke series køres for øjeblikket, også hvilke Community Challenges der er tilgængelig for deltagelse i.

Steep World Tour – En turnering der er åben for alle Steep spillerer. Man kan se mere på Live Page for dybdegående detaljer.

Community Challenges – Udfordringer lavet af fællesskabet, til fællesskabet! Fremhævede rute udfordringer vil være markeret pg tilgængelig for alle spillere som et Community Challenge og muligheden for at vinde den.

New Customization Items – Mere info vil komme om denne. Det er en hemmelighed indtil videre.

Director Mode – Giver mere frihed og Replay Mode (Såsom kamera tilpasninger og filtre) så spillere kan være endnu mere kreative med deres videoer.

Hide HUD – Nu kan du gemme alt væk. For en hel ren skærm og mere udsyn til omgivelser, kan al information fjernes. Dette gøres inde under OPTIONS -> VIDEO.