Verden er et brutalt sted fyldt med mennesker med et mål for øje: Verdensherredømme. Det betyder, at alle andre brutalt må ryddes af vejen. Du kan nu med god samvittighed indtage din rolle på den blodige slagmark.

Det er kort fortalt indholdet i et nyt banebrydende spil, Idle Killer, der er udviklet af det danske firma Idle Games IVS.  
 
Idle Killer tager afsæt i en utrolig populære genre, de såkaldte Idle Games. Her skal man som spiller ofte kun klikke løs for belønninger i en nærmest terapeutisk spiloplevelse. Idle Killer tilføjer dog strategi fra klassiske computer-krigsspil. Samtidig krydres universet med en unik stil og fantastiske tegninger fra nogle af verdens førende tegneserieskabere. Hele 15 af slagsen har været på projektet. Resultatet er et absurd, blodigt og morsomt spil, der kan give selv Quentin Tarantinos sorte filmhumor kamp til stregen. 
 
Idle Killer er endda helt gratis at spille og uden reklamer eller tilkøb af nogen art!
 
Det danske team bag spillet har bevidst valgt en usædvanlig storyline med en ung afrikansk militia-kvinde – og dennes kamp for verdensherredømmet – som hovedperson og antihelt. Om det fortæller Idle Games’ Jørn Holm:
 
“Vi vil gerne vende tingene på hovedet. Hvor hovedpersonen i mange spil er mænd fra USA eller Europa, så er vi gået i den komplet modsatte retning. Derfor er afrikanske Boatema en kvindelig hovedperson, der dog på ingen måde står tilbage for computerspillenes mandlige action-helte.”

Ligesom i spillet satser Idle Games på verdensherredømmet med lanceringen af Idle Killer. Japanerne har allerede taget godt imod spillet, nu krydser folkene bag Idle Killer fingre for at Norden følger trop. Udviklerholdet håber samtidig på stor nok succes af Idle Killer til at kunne lancere en efterfølger og en mobiludgave.

Idle Killer kan allerede nu spilles gratis på dette link i din browser.