Blue og Ubisoft® går sammen om den ultimative streamer-bundle med Blackout Yeti + WATCH DOGS® 2 til PC

Med en ny bundle, som nu kan forudbestilles, kan gamere opnå lyd i studiekvalitet til deres streaming. Samtidig får de det interaktive computerspil WATCH DOGS 2

Mikrofonproducenten Blue har indledt et samarbejde med Ubisoft® for at give gamere udstyret til at spille, streame og lyde som en professionel. Samarbejdet består i ”den ultimative streaming-bundle”, som indeholder Blues Blackout Yeti og WATCH DOGS® 2. Blackout Yeti er en førsteklasses USB-mikrofon til gaming, som giver ens lydoptagelser dybde og klarhed i en klasse for sig, hvad enten det er til Twitch®, streaming eller gameplay. Med mikrofonen følger det længe ventede open world action-adventurespil WATCH DOGS® 2. På den måde kan streamere både fordybe sig i deres gameplay og forbedre kvaliteten af deres streaming og lydoptagelser.

– Vi er glade for at arbejde sammen med en så stor spiller inden for gaming-markedet som Ubisoft® og derigennem kunne tilbyde en fantastisk løsning til dem, som ønsker det bedste inden for streaming og gameplay, fortæller Blues direktør John Maier, og fortsætter: – Ved at kombinere kærligheden til gameplay med lyd i højeste kvalitet, får gamere med vores nye bundle mulighed for at streame online på et professionelt niveau.

Den prisvindende USB-mikrofon Yeti gør det nemt at producere streaming-videoer og lydoptagelser i studiekvalitet. Mikrofonens proprietære tri-kapsel-teknologi giver – sammen med muligheden for at vælge mellem fire forskellige lydspor – en fantastisk lyd til gameplay, streaming, in-game kommunikation, podcasts og meget andet. Og mikrofonens sorte farve og elegante look tilfører stil til enhver gamers udstyrs-setup. Dens simple plug ’n’ play-funktion, kontrolknapperne til at styre både volumen og til at vælge lydspor samt en nem mute-funktion gør Blackout Yeti til den mest intuitive og alsidige USB-mikrofon på markedet.

Sammen med mikrofonen medfølger som nævnt et computerdownload til spillet WATCH DOGS® 2. Her kan man spille Marcus Holloway – en genial ung hacker, der lever i den teknologiske tidsalder i San Francisco Bay Area, eller gå sammen med den berygtede hackergruppe DedSec om at udforske de skjulte farer i ctOS 2.0 – et avanceret operativsystem, der på uretfærdig vis overvåger og manipulerer alle byens borgere. Takket være evnen til at hacke – og med DedSec i ryggen – kan man i spillet kaste sig ud i ”Hack of the Century” og bekæmpe ctOS 2.0. For i sidste ende at give friheden tilbage til folket.

– Blue har skabt en masse buzz i gaming-verden med det overvældende antal gamere – herunder kendte streamere – som bruger Blues produkter til at få et forspring i forhold til konkurrenterne og forbedre deres lydoptagelser, fortæller marketings- og salgschef hos Ubisoft® Geoffroy Sardin, og fortsætter: Vi er glade for med vores samarbejde at have skabt noget, som vil give gamere en fordel, når de skal skabe og udvide deres streaming communities.

Den samlede pakke med Blackout Yeti + WATCH DOGS® 2 koster 1249 kr. og kan allerede nu forudbestilles hos Komplet, Elgiganten, NetOnNet, Webhallen og Føniks.