Det lille spilstudie fra Viborg, 2nd Studio, har fået deres gratis mobilspil ‘Skater Dash’ nomineret til Årets Danske Spil. Det er et bevis på, at juryen hos Danish Game Awards (DGA) også anerkender, at mobilspil markedet er stort og den casual mobilspiller ikke kan ignoreres. De små indie studier har stadigvæk deres berettigelse, og 2nd Studio er stolte over deres nominering.

“Vi fik os en stor overraskelse, da vi blev gjort opmærksom på, at vi er nomineret til Årets Danske Spil. Det er en kæmpe ære, og vi føler os meget heldige, da der er rigtig mange fede danske spil, der udkom i år. Vi er et meget lille studie, der er forholdsvis nye på markedet. Derfor er det kæmpe anerkendelse at blive nomineret, som er et tegn på, at vi er på rette vej. Det styrker vores gejst og tro på os selv. Vi håber selvfølgelig, at det bedste spil vinder; og da vi kender nogen af de andre, så ved vi at konkurrencen er høj,” siger co-founder og direktøren Dennis Jensen.

Ingen reklamer

‘Skater Dash’ er et endless runner spil til både iPhone og iPad, hvor det handler om at indsamle mønter og “dash” betjentene for at indsamle point og få den bedste highscore. Spillet indeholder ikke reklamer eller andre betalingsincitamenter. Derimod er der mulighed for at spille mod hinanden om små uskyldige beløb. Det er altid lidt sjovere, når der er lidt på højkant, når man spiller og konkurrerer mod sine venner. Det være sig quiz spil, kort, skak, fodbold, petanque, osv. Den logik har ‘Skater Dash’ taget med over i deres spil, hvor spillerne kan udfordre hinanden for små fastsat pengebeløb, hvor det handler om at få den bedste high score.

store-ios

Spil info

Features:

– Online Multiplayer Mode (PvP)
– Single Player Mode
– Dele replays med dine venner
– Achievements & leaderboards i Game Center
– Runner med lette controls
– DASH betjentene
– HOP OVER forhindringerne
– SAMLE mønter
– Skate igennem 4 forskellige verdener

Facts

INGEN reklamer
INGEN betalings incitamenter
INGEN betal for at vinde
INGEN betalingsmure
Et spil uden al bull****!
Spil single player mode eller imod andre spillere i versus mode
Udfordre dine venner om små pengebeløb