Til dem som kender Subnautica har vi en god nyhed. Efterfølgeren Subnautica Below Zero er nu ude på konsol.

Vi fejrer det selvfølgelig som vi plejer med at dele udgivelses traileren:

Subnautica Below Zero er ude til PlayStation, Xbox og Nintendo Switch. Hvis du vælger Nintendo Switch versionen får du Subnautica med uden beregning.

Forrige indlægOsmo Genius Starter Kit
Næste indlæg2 nye DualSense controllere vist frem
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)