I morgen er en stor dag for Mario nørder. Det er nemlig dagen hvor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury udgives til Nintendo Switch. Vi ser nærmere på spillet med denne anmeldelse.

Hvis vi skal starte fra begyndelsen, så tager vi jer tilbage til de gode gamle Nintendo 3DS dage. For der kom spillet Super Mario 3D land. Det var nemlig forgængeren til Super Mario 3D World som i 2013 udkom til Wii U.

Nu skriver vi så 2021 og den sidst nævnte titel er på ingen måde glemt. I morgen udgives Super Mario 3D World + Bowser’s Fury nemlig. Og det er en titel som mange glæder sig meget til.

Når man har fat i en Remastered udgave, så er det normalt ”bare” det samme spil i en finpudset udgave med alt der er udgivet til det. Men det er lidt anderledes denne gang,

I Super Mario 3D World + Bowser’s Fury får man selvfølgelig hele pakken fra Super Mario 3D World. Men man får nu også et helt nyt spil med i samme pakke. Vi byder stort velkommen til Bowser´s Fury med stor glæde.

Det gode ved den måde man har introduceret dette nye spil, det er det er lavet som en særskilt titel. Du skal ikke starte ud med at gennemføre en masse i Super Mario 3D World. Du kan gå i gang med Bowser´s Fury fra dag nummer 1 hvis det er det du ønsker.

Så lad os starte ud med at se på Bowser´s Fury bare fordi vi kan. Og det er jo nok det som trækker i mange når de skal ud og købe Super Mario 3D World + Bowser’s Fury i morgen.

Kort fortalt, så har Bowser Jr. Fanget Mario. Men ikke for at tilbageholde ham, men derimod fordi han har brug for Mario´s hjælp. Bowser er nemlig blevet en værre en. Noget har overtaget ham og han er nu en i Fury form. Det er nu Mario´s opgave at stoppe den nye Bowser Fury form.

Spillet er ikke bygget op omkring banevalg form som vi kender det fra 3D World. Og dette gør det endnu mere til en enkeltstående titel, som det nu også præsenteres som.

Bowser´s Fury er mere en åben verden. Og det er med sikkerhed et frisk pust til en ny oplevelse. Det er super underholdende og selvom det kun er Bowser´s Fury man går efter er spillet stadig alle pengene værd. Så kan man jo bare tage Super Mario 3D World som en bonus.

Vi smutter nu en tur tilbage til det fredfyldte Mushroom Kingdom. Der er alt som det plejer, men pludselig er freden forbi. Bowser er endnu en gang på spil, så nu må Mario og hans venner ud for at redde den ellers så ”fredelige” verden.

Super Mario 3D World, er som titlen antyder et 3D spil. Men det er ikke et traditionelt spil af slagsen. For det har taget alt det gode vi kender fra 2D Mario spillene og smidt det ind i en meget flot og farverig 3D verden.

Spillet meget underholdende, og man er fanget i spillets univers med det samme. Der er ikke så meget at sætte en finger på. For grafikken, lyden og ikke mindst styringen af karakterne er i top.

Så har man ikke stiftet bekendtskab med Super Mario 3D World, så er det nu man skal slå til. Hvis man har bare en smule tendens til at syntes at Mario spillene er sjove, vil man elske denne titel.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury er et spil der overrasker meget. Det er 2 spil for 1 spils pris. Der er underholdning til et utal af timer i denne titel.

Spillene er et godt modstykke til hinanden. For hvad den ene titel ikke har, har den anden. Det er lidt den mørke side som møder den lyse og farverige side. Vi håber Nintendo  disker op med mere af den her slags.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFN har et mobilspil ude som skal hjælpe ozon laget
Næste indlægValheim når en vild milepæl
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
super-mario-3d-world-bowsers-fury-anmeldelseSuper Mario 3D World + Bowser’s Fury er et spil der overrasker meget. Det er 2 spil for 1 spils pris. Der er underholdning til et utal af timer i denne titel.