Den håndholdte version, Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, er blevet en enorm succes i både Europa, Nordamerika og Japan. Der er foreløbigt solgt over 2,8 millioner eksemplarer af spillet over hele verden. Og nu lover det godt for julen, for den 5. december udkommer Super Smash Bros. for Wii U. Dette bliver første gang Super Smash Bros.-serien lanceres med HD-grafik.

Den første bølge af amiibo lanceres den 28. november. Disse figurer har Super Smash Bros. som tema og vil kunne interagere med Super Smash Bros. for Wii U. amibo er Nintendo’s svar på Skylanders og Disney Infinity altså fysiske figurer med elektronisk repræsentation i spil. Det er dem på billedet ovenfor.

Herudover kommer også følgende pakker for alle Super Smash Bros.-fans.

Super Smash Bros. for Wii U + Mario amiibo

Denne pakke indeholder spillet samt den første amiibo-figur, som er ingen ringere end selveste Mario.

Super Smash Bros. for Wii U + GameCube Controller Adapter for Wii U

Perfekt pakke for alle, som spillede Super Smash Bros. Melee til Nintendo GameCube. Pakken indeholder spillet samt en adapter, så du kan spille med GameCube Controller. Den kommer i et begrænset oplag, så her gælder det om at være ude i god tid, hvis du planlægger at anskaffe dig denne.

Den 5. december lanceres også en sort Nintendo GameCube Controller – Super Smash Bros. Edition.

Den første bølge af amiibo, Nintendos nye interaktive figurer, lanceres altså den 28. november, og består af tolv forskellige amiibo: Mario, Peach, Yoshi, Donkey Kong, Link, Fox, Samus, Wii Fit Trainer, Villager, Pikachu, Kirby og Marth.

Der kommer en anden bølge af amiibo den 19. december, som består af følgende figurer: Zelda, Diddy Kong, Luigi, Little Mac, Pit og Captain Falcon.

Hver amiibo gør brug af NFC-teknologi, så de kan interagere med diverse spil på unikke og sjove måder. Du skal blot placere amiibo-figuren på NFC-punktet på din Wii U GamePad for at aktivere den. Nogle amiibo vil kunne fungere med flere spil og der er ikke brug for ekstra tilbehør til Wii U for at dette kan fungere. Ud over amiibo-figurernes spændende funktioner, er de også meget fine samleobjekter. Flere amiibo udkommer i løbet af 2015.

Super Smash Bros. for Wii U understøtter brug af amiibo fra spillets release den 5. december. Andre titler, som fremover vil understøtte amiibo, er Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, Mario Kart 8, Captain Toad: Treasure Tracker, Mario Party 10 og Yoshi’s Woolly World for Wii med flere. En opdatering kan eventuelt kræves, inden amiibo fungerer med alle disse spil.