MMD, teknologivirksomheden bag Philips skærme, lancerer den helt nye Philips 499P9H Brilliance 32:9 SuperWide med kurvet LCD display. Den prisvindende 49” (48.8″ / 124 cm diag.) skærm tilbyder en række funktioner, der skabt til at øge produktiviteten og gøre hvert minut foran skærmen mere effektivt, produktivt og lettere at nyde. Med en betagende SuperWide 32:9 bredde og imponerende opløsning leverer Philips 499P9H flot grafik i et luksuriøst format svarende til to skærme, hvilket gør skærmen ideel til at erstatte et setup af 2 27” Quad HD skærme. Med USB-C docking funktion, sikrer hurtig dataoverførsel og fleksibel tilslutning, pop-up webkamera og et miljøvenligt design, har denne skærm hele pakken.

Plads til at arbejde

Philips 499P9H forstår at gøre indtryk. Det store format er en prisvindende bedrift indenfor moderne design, og en 1800r krumning giver naturligt behag for øjet og omslutter brugeren så man minimere distraktioner. Det er ikke kun det ydre der gør denne skærm unik, skærmens bredde giver en exceptionel mulighed for at øge produktiviteten. Behovet for et setup af flere skærme med den generende samling og rodet fra kablerne forsvinder. Philips 499P9H giver i stedet hele 49 tommer plads til arbejdet, så det bliver som at have to 27″ 16:9 Quad HD skærme ved siden af hinanden. Det giver mulighed for at sprede arbejdet ud, sammenligne dokumenter og håndtere flere filer på samme tid uden at skulle scrolle eller zoome. For at imødekomme andre typer setups giver den indbyggede MultiClient KVM kontakt, der arbejder sammen med Multi-View funktionen, mulighed for at arbejde på to separate enheder på samme tid med et enkelt tastatur og en mus, hvilket sparer både tid og plads.

En medrivende visuel oplevelse

Med en så stor skærm er høj billedkvalitet et must. Ligeledes her skiller Philips 499P9H sig ud i forhold til andre skærme. Dual Quad HD (5120 x 1440) opløsning betyder højere pixeltæthed og større detaljegrad, mens VESA-certificeret HDR 400 teknologi giver levende farver, skarpe skygger og skinnende hvide farver der sikrer optimal dybde og nuancer. For et komplet billede bruger Philips’ VA LED display avanceret vertikal justerings teknologi, der leverer en høj statisk kontrast ratio som giver skarpe billeder fra næsten alle vinkler. CAD og grafiske designere, arkitekter, ingeniører, fotografer og alle andre der kræver perfekt pixel præcision og farvenøjagtighed vil blive glade for denne skærm.

Designet til den moderne arbejdsplads

En moderne arbejdsplads kræver fleksibilitet, dynamik og omstillingsparathed, så medarbejdere har brug for hardware, der kan følge med. Philips 499P9H møder disse behov med en række innovative funktioner, der hjælper brugerne med at få mest muligt ud af deres arbejdsdag. En indbygget USB 3.1 type-C docking station med strømforsyning spiller en central rolle i at booste produktiviteten for brugere der ofte er på farten. Med højhastigheds USB 3.1 teknologi, overføres data hurtigt og det vendbare USB-C stik gør docking let via et enkelt kabel. Eksterne enheder som fx en bærbar computer kan kobles direkte til skærmen for at overføre filer, se video og meget mere. For at gøre dockingen komplet kan der skabes en sikker forbindelse til en bærbar computer uden separate kabler via skærmens indbyggede RJ45 indgang. For mere komfort og øget sikkerhed har skærmen et smart pop-up webcam udstyret med Windows HelloTMansigtsgenkendelse, der diskret kan gemmes væk når det ikke er i brug. Fordi brugernes komfort altid er en prioritet, tilbyder Philips 499P9H en række funktioner inklusiv Flicker-Free teknologi og LowBlue Mode for at skåne øjnene, samt effektive ergonomiske funktioner såsom en fod med højde-, dreje- og tilte funktioner samt VESA beslag.

Philips 499P9H er tilgængelig i butikkerne til en vejledende salgspris på 8.209 DKK.

Mere information om Philips skærme kan findes her: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors