Lige som PlayStation og Xbox har Nintendo deres egen online service med nye spil hver måned.

Vi kan nu vise juli måneds titler frem. Der er tale om 1 Nintendo (NES) spil og til Super Nintendo (SNES). Titlerne er følgende:

Nintendo (NES)

  • The Immortal

Super Nintendo (SNES)

  • Donkey Kong Country
  • Natsume Championship Wrestling

Alle 3 spil bliver tilgængelig via Switch Online den 15. juli.

Forrige indlægUbisoft Forward event den 12 Juli
Næste indlægSe Kenya i WRC 9
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)