I år har vi hverken E3 eller Gamescom til at fremvise de mange nye spil frem, men det afholder ikke de enkelte udgivere fra at holde deres egne online events.

Den kommende weekend, nærmere bestemt Søndag d. 12 Juli, afholder Ubisoft deres eget event kaldet Ubisoft Forward. Her er hvad showet går ud på og ikke mindst indeholder.

Ubisoft Forward vil være en blanding af allerede annoncerede spil og helt nye annonceringer. Nogle af de spil vi med garanti ved bliver fremvist mere af er spil såsom Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion og Hyper Scape. Derudover, er resten hemmelig.

Rygterne sviger også for tiden, blandt andet at Ubisoft står på spring til at annoncere lidt nyt i form af The Division, Just Dance og . . . Far Cry 6! Men Ubisoft holder kortene tæt, så derfor bliver det i den grad spændende at se hvad der sker i weekenden.

Hvis man tuner ind til Ubisoft Forward, så får man også lidt goodies i form af et gratis spil. Alle der ser med får Watch Dogs 2 på PC via Uplay. Derudover er der også chancer for at vinde præmier.

Efter showet er færdig, får vi også et mere dybdegående indblik i både Assassin’s Creed Valhalla og Hyper Scape.

Ubisoft Forward starter på Søndag d. 12 Juli kl. 21:00. Der starter et pre-show en halv time før.