Teamfight Tactics (TFT)har opbygget et ry for at levere overraskende og tilfredsstillende spiloplevelser med hver opdatering. Riot Games er stolte over at kunne annoncere det næste spændende kapitel for Teamfight Tactics, som er et af de mest innovative og mest spillede PvP strategispil i verden. Opdateringen for Monster Attack! er – bogstaveligt talt – en massiv afvigelse fra TFT’s meget populære Dragonlands-opdatering. Er du klar til at være den helt planeten så desperat har brug for?

Teamfight Tactics: Monsters Attack! inkluderer gigantiske helte (og anti-helte) kogt sammen til en desperat kamp om at beskytte verden fra mystiske kaiju-angribere. Rekrutter et heltehold, opgrader og positioner dem strategisk og så har verden måske en chance. Slå fejl og tja, tanken om konsekvenserne heraf vil vi slet ikke komme ind på. Det er tid for helte til at samles! 

Denne opdatering er en dristig ny vision for Teamfight Tactics, og den gentænker alt fra den kunstneriske retning til det centrale gameplay. Det nye træk, Threat (trussel), er en afvigelse fra TFT’s velkendte træk. Threats har ikke gavn af at opstille andre trusler, og de har ingen andre egenskaber. De er mere kraftfulde end andre enheder, hvilket kompenserer for deres nedtonede stil og spillerne kan stadig bruge et vilkårligt antal af dem, hvilket øger deres alsidighed.

Augments er nu en permanent del af TFT, men deres karakter vil ændre sig fra set til set. I Monsters Attack! kan gamerne bygge deres egen superhelt til hver spilsession takket være helt nye helteforbedringer. Styrkerne spredes ikke ud over hele holdet, som Augments tidligere har gjort. I stedet vælger gamerne en enkelt Hero Augment blandt et bredt udvalg af muligheder, som giver superkraft til dén specifikke champion. Angribere infiltrerer også PvE-runder i helt nye kampe – og disse fjender taber ambolte, som lader dig vælge en genstand eller komponent!

Teamfight Tactics: Monsters Attack! er tilgængelig i Public Beta Environment fra d. 15. november med efterfølgende lancering i begyndelsen af december. Teamfight Tactics: Monsters Attack! er gratis at spille og tilgængelig på PC, iOS og Android med cross-play, cross-progression og co-op alle platformene imellem.

OM TEAMFIGHT TACTICS

TFT er et otte-personers tilgængelig-for-alle strategispil, hvor gamere kombinerer LoL-mestre og dele i forskellige formationer for at besejre de syv andre gamere i en kamp. Som det ledende spil i autobattle-genren, placerer gamere taktisk en hær af karakterer på en gitterinddelt spilleplade til en kamp om at være den sidste, der står tilbage. Siden lanceringen i 2019 har TFT vist sig som den bedste udfordrer i genren ved at give en sjov og dyb skak-lignende spiloplevelse for alle typer gamere på flere platforme.