Vi har i den sidste lille måned haft denne lille gadget på prøve. Dog & Bone’s bluetooth hængelås er noget af en tung gadget at have med i tasken til træning men den gør sit arbejde som den skal.

For med denne smarte hængelås skal man ikke tænke på, at holde øje med sine nøgler bliver væk eller stjålet. Det hele betjenes via smartphone eller tablet og det er super nemt. Locksmart enheden er nemt at parre op med telefonen og MEGET nemt at betjene.

Dog & Bone Locksmart har batteri der holder i 12 måneder. Når der ikke er mere strøm på, sætter man bare sin oplader til og på under en time, er den klar til brug igen i 12 måneder. Locksmart er også vandtæt og er også testet fra -20 graders kulde og op til 60 plus grader, så den er meget resistent imod alt slags vejr.

Hvis man bruger den til at låse sin cykel med i en kæde, så er den også så smart at den kan findes via Locksmarts egen app, så man altid kan finde tilbage til sin cykel igen.

Locksmart er utrolig brugervenlig og på alle måder en super gadget, for dem der bruger en hængelås på deres kuffet, til cyklen, til redskabs skuret eller andet. Den fungere upåklageligt og vi har ingen punkter hvor vi kan sige at det ikke er noget vi ikke vil bruge, hvor vi nu skulle bruge en hængelås.

Prisen du er lidt noget andet end at gå i Bilka og købe en konventionel hængelås. Prisen ligger omkring de 700kr. hvilket nok afskrækker mange for at købe denne smarte låseenhed. Vi forstår godt at prisen skal ligge i den dyre ende, da der er brugt nogle solide materialer og teknologien er first class. Men 700kr for en lås er nok de færreste der vil spendere.

Samlet vurdering:

Dog & Bone bluetooth Locksmart er en super god gadget. Den har nok ikke så meget med gaming at gøre, men skal man være lidt cool overfor sine kammerat og låse sin rygsæk eller kuffert når man skal til Lan fester. Så er denne hængelås ihvertfald et must. Men også bare i hverdagen er den meget funktionel. Der er ingen pjat med den og den gør sit arbejde som den skal.

Den får 4 ud af 5 stjerner da prisen desværre er mere end en anelse høj, for hvad der egentlig bare er en lås.

Tak til Aurora Group for at gøre denne anmeldelse mulig