Behind the scenes: Building Victorian London

Fra uhyggelige gader til den klaustrofobiske atmosfære i en by på kanten af krig med sig selv. Holdet på Ready at Dawn har bragt det victorianske London til live i The Order: 1886.

Behind the scenes: Building Victorian London er en helt ny video, der viser, hvordan Ready at Dawn har bygget den verden, som The Order: 1886 foregår i. Videoen indeholder også en omfattende researchtur til London, hvor teamet har taget over 37.000 billeder af alt fra arkitektur til strukturen på forskellige mursten og brosten.

Resultatet, bevidnet af den anerkendte historiker og forfatter Jerry White, er en spilverden, der med præcision fanger de dårligt oplyste, beskidte og kvælende gader i den engelske hovedstad, præcis som den så ud for lidt over 100 år tiden.

Oplev historiens mørkeste hemmeligheder i The Order: 1886 når PlayStation 4 omskriver historien og introducerer en hel unik version af det victorianske London, hvor menneskene bruger avancerede våben til at bekæmpe en magtfuld og ældgammel fjende. I en alternativ historie, hvor myter og teknologi sameksisterer, indtager spilleren rollen som Sir Galahad, et hårdfør medlem af eliteordenen af riddere, der tager del i en hundrede år gammel krig, som vil få afgørende betydning for historiens fremtidige gang.