titanEA har længe forsøgt at hive fps arcade kronen fra Activion’s Call of Duty. Sidste år var forsøget Medal of Honor, som jeg uden at fornærme ret mange godt kan kalde en katastrofe. I år er Titanfall annonceret og jeg fik tidligt i morges samlet 11 andre der også synes at det ville være fedt at prøve kræfter denne helt nye titel der først udkommer i 2014. Det krævede ikke mange øjeblikke og med 11 nye venner gik det løs. Banen var kompakt med bygninger som den enkelt titan ikke kunne skyde over og masser af muligheder for at hoppe og springe rundt på bygninger. Det er faktisk muligt som Pilot, den er er inde i en Titan, at komme rundt på hele banen uden at rører jorden.

Det er en tempofyldt oplevelse med en styring der matcher det du kender fra alle ander fps’ere. Våben kaldes noget andet og et foregår i en fjern fremtid – ellers er det noget du med fornøjelse kan samle op og begynde. Titanfall udkommer kun til Xbox, og derfor kigger jeg i glaskuglen og ser, at til trods for en storslået oplevelse, så bliver Call of Duty’s mange platforme ikke til at hamle op med. Hvis der skal konkurreres på shootere området så skal der produceres multiplatformsspil.

SkylandersSWAPForceDet har Activions også gjort med Ghosts som jeg også tog nogle runder med i dag. Det kommer vi tilbage til i næste uge. Skylanders er aktuelt den bedst sælgende action figur og på andre måder en udgivelse der har defineret genren. Det er en morsom og udfordrende oplevelse hvor alle kan være med og det er anvendt teknologi. De enkelte fysiske figurer gemmer alle information om level, penge samlet, udstyr og så videre. Figuren kan så benyttes i alle versioner af Skylander uanset platform. Den næste udgivelse der bliver den tredje i serien kaldes Swap Force og den kiggede jeg også på. Alle tidligere figurer kan benyttes i denne nye udgivelse, selvom der denne gang er mere teknologi. De enkelt figurer kan nemlig skilles ad så top og bund kan byttes rund som du lyster. Det giver ikke bare nye figurer det giver også uanede (lidt over 200 med min ringe statistiske sans) muligheder med de figurer der kommer i første runde. Disney er ny spiller på scenen men Activision er allerede flyttet endnu længere. Skylander bliver endnu større.

Ellers er det slut med GamersLounge deltagelse i Gamescom i denne runde. Messen blev i dag åbent for offentligheden og midt på formiddagen var der fysisk ikke plads til flere mennekser i den enorme hal kompleks. Interessen har været enorm og alle billetter er udsolgt og køerne ved de steder der tilbyder hands on er enorme. Jeg måtte tur-retur et par gange og det tæt pakket alle steder.

packed 01 packed 02

 

Der var selvfølgelig masser af spændende gear, fra helt små ting og til noget som kræver du bygger dagligstuen op omkring det. Masser af fotomuligheder så der er noget af vise frem på FaceBook, og meget meget andet. Jeg mener også at have fået et glimt af fremtiden efter 3-4 timer hands on med på Xbox One og PlayStation 4 titler. Der bliver der passer af tid til at kigge nærmere på hvad det giver af muligheder for dig de kommende uger.

gear booth 31