Ubisoft har her til aften annonceret et helt nyt spil i Tom Clancy serien, og denne gang går vi shooter vejen. Spillet hedder Tom Clancy’s XDefiant og den bliver udviklet hos Ubisoft San Francisco. Den vil være FREE-TO-PLAY. Vi får allerede i August en lukket beta test, man kan deltage i hvis man er bosat i US eller Canada.

Her til aften kunne Ubisoft præsentere Tom Clancy’s XDefiant og som du kan se i traileren, så bliver der i den grad smæk på action, hurtig tænkning og taktisk snilde når du går PvP imod online konkurrenter. I samme stil som andre 6v6 team-shooters, bliver du kastet ind på et lille kort enten solo eller i teams, og skal så udrydde modstanderen. Stilen og gameplayet er meget hen af Overwatch og Call of Duty.

Alle de karakterer du kan vælge imellem er en blanding og inspiration fra andre Tom Clancy og Ubisoft spil såsom The Division, Splinter og Ghost Recon. Så det er ikke direkte kendte ansigter du spiller som, men der er blot draget inspiration fra andre spil.

Der vil være 4 faktioner: Echelon, Cleaners, Outcast og Wolves. Du kan selv vælge hvilken gruppe du vil tilhøre og kan herefter udvide og opgradere dit arsenal. Echelon har fokus på det taktiske og egenskaber som vores superspion Sam Fisher har fra Spliner Cell spillene. Cleaners og Outcast bruger gadgets og egenskaber som man kender det fra f.eks. The Division. Til sidst har vi Wolves som er taget direkte ud fra Ghost Recon: Breakpoint, som også har nogle imponerende og avancerede våben til rådighed. Der vil være stærk fokus på tilpasning af ens karakter og våben.

  • Echelon: Support-type, use of stealth camo and alternate vision modes.
  • Cleaners: Assault-type, access to flamethrowers and makeshift rockets.
  • Outcasts: Healer-type, use of nanobots and gadgets to revive and restore team health.
  • Wolves: Tank-type, deployable energy shields and heavy weapons.

Man kan allerede nu skrive sig op til de kommende beta tests der vil komme i fremtiden.
Følg linket her: Tom Clancy’s XDefiant / Beta Test

Tom Clancy’s XDefiant udkommer på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.
Spillet har ingen officiel udgivelsesdato endnu.