Det har været et fremragende år for Trust Gaming. Ud over afsløringen af den spektakulære GXT Raptor Gaming Car på Gamescom 2018 lancerede vi adskillige nye produkter. Her er en række julegaveforslag, der rammer plet hos enhver gamer.

Mekanisk tastatur til ethvert budget

Filosofien bag #buildingchampions er, at Trust Gamings produkter ikke blot er skabt til de bedste spillere, men også til enhver, der tager sine første skridt inden for gaming. Gaming i pro-klassen kommer inden for enhvers rækkevidde med GXT 865 Asta Mechanical Keyboard. De lineære mekaniske taster reagerer lynhurtigt og kan modstå op til 50 millioner tastetryk – perfekt når vejen til sejr er både lang og hård.

Revolutionerende lodret gamingmus

Kombinér Asta med den nyligt lancerede GXT 144 Rexx Gaming Mouse, så er du klar til gaming i timevis. Musens udformning giver din arm og håndled en mere naturlig stilling, så musklerne slapper mere af, og du undgår overbelastning efter gaming i længere tid. Musen har en optisk sensor i særklasse, nemlig Pixart PMW3325DB der understøtter opløsninger på op til 10.000 DPI.

Trådløst 7.1 gamingheadset til pc og konsol

GXT 393 Magna Wireless 7.1 Gaming Headset leverer kraftfuld surroundlyd med højttalerenheder på 50 mm. USB-modtageren skal blot tilsluttes en pc eller PS4, hvorefter det trådløse headset har en rækkevidde på 15 meter og en batterilevetid på 18 timer.

2.1-højttalersæt med RGB-belysning

Funklende lys i mørket står hvert år for sin del af julehyggen – og med GXT 629 Tytan RGB Illuminated 2.1 Speaker Set er din gaming ingen undtagelse. Kraftfuld bas, op til 120 W spidsbelastning og adskillige farver, der f.eks. kan lyse op i takt med lyden fra subwooferen.

Simpelt og stabilt gamingbord

Dit gamingudstyr skal føle sig hjemme – og med GXT 711 Dominus Gaming Desk har du alt inden for rækkevidde, og den fint teksturerede bordflade belagt med polyuretan har rigeligt med plads til to skærme. Takket være en stålramme, en 18 mm tyk bordplade, indbygget kabelhåndtering, højdejusterbare fødder og aftagelige holdere til headset og kop er du sikret en stabil og fleksibel gamingoplevelse til langt ud på nattetimerne.

Uanset om du leder efter en gave til en anden gamer eller dig selv, kan du stole på, at Trust Gaming har det rette udstyr.

Om Trust Gaming

Trust Gaming producerer gamingudstyr, der giver fuld valuta for pengene, til både pc og konsol. Virksomheden har et stort udvalg af produkter til alt lige fra begyndere til professionelle gamere. Trust arbejder sammen med en række professionelle gamere om at udvikle udstyr til unge gamere på tværs af budgetrammer. Resultatet er pålideligt udstyr, der giver gamere de bedste forudsætninger for at nå deres fulde potentiale. Sagt med andre ord, stræber Trust efter at forme den næste generation af mestre.