Det var ikke de store forventninger jeg havde til Ubisofts pressekonference. Vi har set Assassin’s Creed Syndicate og annonceringen af The Division rigtige mange gange. Den store overraskelse kom fra starten af præsentationen da skaberne af SouthPark Matt Stone og Trey Parker gik på scenen og præsenterede SouthPark: The Fractured But Whole. Selv titlen er helt i tråd med SouthPark, hvor oversættelsen Revnet Men Hel slet ikke dækker det engelske ordspil.

for honorFor Honor er helt ny IP (intellectual property eller univers) for alle dem der ikke kan få nok af Game of Thrones. Der er masser af sværd og blodige kampe. Det udkommer til PC, XO og PS4 selvom der endnu ikke er udgivelses dato. Der er selvfølgeig trailere og billeder af hvordan æsken ser ud. Hvis du er på E3 så er der også mulighed for at spille multiplayer delen.

Den tredje store annoncering var Ghost Recon Wildlands. Det bliver en udgave af den populære Ghosts serie hvor du i hele verden skal jagte narko gangstere. Det ser helt utroligt ud og selvom The Division også tager kegler så kan Ghost Recon Wildlands let gå en at blive et endnu større spil. Det virker på mange måder som en moderne udgave af Far Cry i en open world der også ser ud til at være kæmpe stor.

Vi skal så ikke glemme de annonceringer der allerede var ventet altså mere Assassin’s Creed Syndicate (med den værste brittiske accent jeg endnu har hørt) og en udgivelse 23. oktober, The Division der kommer 8. marts 2016 og som med Wildland hurtigt kan komme til at virke gammelt, Rainbow Six Siege der udkommer 13.oktober, selvfølgelig en nu udgave af Just Dance som bliver Just Dance 2016 der kommer 22. oktober samt DLC pakken Awesome Level Max til Trials Fusion. der kommer 14. juli.

Bortset fra Just Dance så kræver det en PC, en Xbox One eller en PlayStation 4 at være med på Ubisofts kommende bølge af spil der alle ser helt fantastiske ud. Fik jeg sagt at Ghost Recon Wildlands ligner en million og ser ud som masser af timers super underholdning? Se mere her: