Ubisoft har set sig nødsaget til at udskyde forskellige projekter til senere 2021 eller 2022. Spil udvikling er ikke altid lige let og der kræves masser af tålmodighed fra ventende gamere der er fans af spil. Indtil nu har Ubisoft udskudt 3 titler, der har fået en senere udgivelsesdato. Èn af dem er deres næste Avatar spil.

Fornylig blev spillene Far Cry 6 og Rainbow Six Quarantine udskudt, og det samme gælder nu for det kommende Avatar spil, der skulle have haft udgivelses i sammenhæng med den næste film i serien, baseret på James Camaron filmen af samme navn. Spillet er under udvikling hos The Division udvikleren Massive Entertainment.

Avatar 2 filmen udkommer i biograferne til December 2022. Herefter udkommer så en ny Avatar film hver december en håndfuld år fremadrettet. Avatar spillet udkommer nu i samme tidsrum som filmen, for at gøre brug af filmens hype og popularitet når den rammer biografen.

Det første Avatar spil udkom i December 2009 ved siden af den første film. Filmen blev modtaget rigtig godt af kritikkerne, men det samme kan ikke siges om spillet.

Indtil videre vides intet om Avatar spillet fra Ubisoft, udover at Massive Entertainment får hjælp fra Ubisoft Stockholm med udviklingen.

Hvad angår Far Cry 6 og Rainbow Six Quarantine, så udkommer de på et tidspunkt i tidsrummet 2021-2022.