NETGEAR, den førende producent af netværksprodukter til gamere og entusiaster verden over, annoncerer nu den længe ventede Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFI 6 Router (AX5400). XR1000 forbinder den nye WiFi 6-standard med DumaOS 3.0, den nyeste version af NETGEARs innovative og avancerede styresystem til at sikre gamere den bedst mulige forbindelse til gaming og streaming ved eksempelvis at mindste lag og skabe en lavere ping.

Nighthawk Pro Gaming XR1000 er den første WiFi 6 gaming-router med DumaOS 3.0, og platformen er ikke kun fremragende til at skabe det perfekte netværk til gamere, men også til at oprette et fremragende hjemmenetværk uden forstyrrelser eller udfald for alle dine tilsluttede enheder.

DumaOS inkluderer funktioner såsom:

  • Tildeling af båndbredde (QoS) – prioriterer spilenheder og tildeler båndbredde pr. enhed eller applikation.
  • Geo-Fencing –– Tilpasser og filtrerer hvilke spil-servere du spiller på for at opnå en forbedret spiloplevelse.
  • Ping Heatmap – Ping dine yndlingsspilservere for at vise din forbindelseskvalitet til hver server på et verdenskort.
  • Benchmark for forbindelse – Test din forbindelseshastighed, ping og ydeevne.
  • Traffic Controller–– Blokerer trafik efter enhed eller applikation efter en tidsplan, så du altid kan spille uforstyrret.

“NETGEAR er glade for at introducere den seneste version til Nighthawk Pro Gaming-familien, der er udviklet til at forbedre online-spiloplevelsen og give den bedste netværksydelse til alle forbundne enheder i det moderne hjem. Nighthawk har længe været anset som den absolutte topserie af routere til krævende gamere af onlinespil. Med DumaOS 3.0-softwaren og den ultimative WiFi 6-hardwareløsning vil netværket være udstyret til at håndtere belastningen af flere streamingskærme og spilplatforme uden at gå på kompromis med båndbredde eller ping-hastigheder,” siger Pål Vatneberg, nordisk manager for NETGEAR.

Den nye XR1000 bliver en del af den allerede anmelderroste Nighthawk Pro Gaming-serie og er en af de absolut bedste løsninger til hjemmenetværket. Vores WiFi-netværk i hjemmet bliver belastet med flere tilsluttede enheder end nogensinde før, hvilket stiller store krav til din router. Et overfyldt netværk bliver hurtigt et stort problem for online-gamere, som kan føre til forsinkelser og lag på de værst tænkelige tidspunkter. WiFi 6 (802.11ax) er designet til at adressere netop overbelastning og overfyldte netværk i moderne hjem med et utal af forbundne enheder.

Med hurtigere og mere stabile forbindelser og op til fire gange så mange tilsluttede enheder, er du sikker på at opnå et bedre hjemmenetværk. De fem (5) 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-porte (1 WAN og 4 LAN) og den kraftfulde 1,5 GHz Triple-Core-processor understøtter flere enheder til bedre VR-spil, 4K-streaming med mere.

Ønsker du et højere sikkerhedsniveau omkring dit hjemmenetværk, er NETGEAR Armor nu tilgængeligt på Nighthawk Pro Gaming XR 1000. NETGEAR Armor er et af de mest avancerede cyberbeskyttelsesprogrammer på markedet og er gratis de første 30 dage. Efter prøveperioden koster NETGEAR Armor 69,99 USD, men derefter har du også fuld beskyttelse af alle dine enheder på netværket, og der følger samtidig 200 MB gratis daglig krypteret datatrafik via VPN med i købet.

Pris og tilgængelighed
Nighthawk Pro Gaming XR1000 WiFi 6 AX5400 er tilgængelig nu til en vejledende pris på 2.590 k