LEGO Dimensions er klar med fem nye udvidelsespakker baseret på Doctor Who, LEGO Ninjago, The Simpsons ogThe LEGO Movie fra den 6. november! Samtidig lanceres ny “Hire-a-Hero” funktion, der giver mulighed for at teste figurer fra udvidelsespakkerne. 

Warner Bros. Interactive Entertainment annoncerer i dag, at fem nye udvidelsespakker til LEGO Dimensions vil være tilgængelige i danske butikker fra den 6. november. Udvidelsespakkerne er baseret på Doctor Who, LEGO Ninjago, The Simpsons og The LEGOMovie. De fem samlervenlige udvidelsespakker giver mulighed for at skræddersy spiloplevelsen i LEGO Dimensions, og hver enkelte Level Pack, Team Pack og Fun Pack – der udgør den anden bølge af udvidelsespakker til LEGO Dimensions – byder på en ekstra bane samt figurer, fartøjer og gadgets, der alle bygges i den virkelige verden og har særlige evner i det virtuelle spil. Derudover kan hver figur fra spillets udvidelsespakker låse op for en helt unik Eventyrverden, der knytter sig til figurens eget brand-univers og tilføjer ekstra open-world gameplay til den samlede spiloplevelse.

Hire-a-Hero
En anden nyhed til LEGO Dimensions er funktionen “Hire-a-Hero”. Hire-a-Hero er en gratis opdatering til spillet, der giver mulighed for at teste udvalgte figurer fra den første bølge af LEGO Dimensions udvidelsespakker. Når man befinder sig i nærheden af en af spillets Hint Stones, kan man ved de indsamlede LEGO mønter låse op for særlige hologram-figurer. Dermed kan man teste de udvalgte figurers unikke evner til at løse udfordringer og opgaver i en begrænset periode. Figurer fra kommende bølger af udvidelsespakker vil blive tilføjet til funktionen senere hen, så også de kan prøves af i LEGO Dimensions.

Doctor Who Level Pack
LEGO Dimensions Starter Pack indeholder allerede én Doctor Who bane, men fans som ikke kan få nok af doktorens “Whoniverse”, kan fra den 6. november også købe en Doctor WhoLevel Pack. Udvidelsespakken indeholder “The Dalek Extermination of Earth”, som er en ekstra missionsbaseret Doctor Who bane. Pakken indeholder også LEGO figuren den tolvte doktor, TARDIS og K-9; alle tre kan integreres i spillet. Doktoren skal forhindre de fjendtlige Dalekere i at overtage London, og det gør han ved at rejse gennem tid, rum og hele vejen til universets yderste grænser. I sin kamp for at løse mysterier og forhindre en fjendtlig invasion fra rummet, er han med hjælp fra sin TARDIS i stand til at navigere gennem de korridorer, der forbinder tid og rum. Spillere kan aktivere doktorens fire særlige evner – Hacking, Technology, Fix-it og Doctor Regenerate – som hjælper doktoren til at løse opgaver i spillet og besejre de faretruende fjender. TARDIS og K-9 modellerne kan selvfølgelig genbygges fysisk to gange hver især, og derved åbne op for helt nye muligheder og variationer i det virtuelle spil.

LEGO Ninjago Team Pack
En LEGO Ninjago Team Pack, med figurerne Kai og Cole, giver spillere mulighed for at gøre brug af Ninjaernes gyldne våben, Spinjitzu færdigheder og andre helt særlige evner i kampen mod fjenden. Coles Boulder Bomber kan ombygges til både en Boulder Blaster og en Cyclone Jet. Og Kais Blade Bike kan selvfølgelig også ombygges. Hvorfor ikke ombygge den til en Flying Fire Bike eller et Blades of Fire fartøj?

The Simpsons Fun Pack
Spiloplevelsen får desuden et ekstra skud ballede med en The Simpsons Fun Pack; spillere kan vælge mellem en Bart Simpson og en Krusty the Clown Fun Pack. Med en Bart Simpson Fun Pack kan man aktivere Barts to færdigheder: Target og Mini Access. Spillere kan også komme op i fart med Bart-fartøjet Gravity Sprinter, som kan ombygges til både en Street Shredder og en Sky Clobberer. Alle hans fartøjer åbner nye muligheder i spillet. Med en Krusty the Clown Fun Pack kommer Krustys to specielle færdigheder i spil: Growth og Hazard Cleaner. Springfields yndlings-entertainer har naturligvis også unikke fartøjer, så han kan komme vidt omkring. Krustys Clown Bike kan ombygges til enten en Cannon Bike eller en Anti-Gravity Rocket Bike. Begge fartøjer opgraderer Krustys evner og åbner nye muligheder i spillet.

The LEGO Movie Fun Pack
Hvis man derimod ønsker at kaste kulør over LEGO Dimensions’ vilde mashup af branduniverser med en lille dans og en sang, så er det Unikitty figuren fra The LEGO MovieFun Pack, man skal have fingre i fra 6. november. Med Unikitty figuren kan man aktivere tre særlige færdigheder, Rainbow LEGO, Master Build eller Big Transform, som alle er nyttige i kampen mod de onde fjender, og ikke mindst når der skal løses snørklede gåder. Hendes Cloud Cuckoo Car kan ombygges til både X-Stream Soaker og en Rainbow Cannon, der skaber ekstra fest og farver.

LEGO® Dimensions™ er tilgængelig til Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4, PlayStation®3 samt Wii U™. Danske forhandlere: FONA, BR, Elgiganten, GameStop og Toys”R”Us.