Ultimate Ears tilføjer Spotify integration til BOOM 3 og MEGABOOM 3

0
408

Tilgængeligt på alle Android enheder med 5.0 og op efter, du kan nu brug Den Magiske Knap på toppen af Ultimate Ears’ BOOM 3 og MEGABOOM 3 til at igangsætte og styre Spotify. Om du streamer melodier på toppen af et bjerg, eller fester på en tagterrasse, fortsætter Ultimate Ears med at gøre det lettere end nogensinde at tilgå dine favoritsange og kontrollere dine melodier.

”BOOM 3 og MEGABOOM 3 ændrede måden vi lytter til musik på, med bekvemmeligheden og den nemme integrering af Den Magiske Knap”, sagde Charlotte Johs, General Manager hos Ultimate Ears. ”Vi tilføjer konsekvent nye egenskaber til vores række af kvalitetshøjtalere og ved at tilføje understøttelsen af Spotify til Android enheder, bliver BOOM 3 og MEGABOOM 3 kun bedre.”

Den helt nye Magiske Knap, introduceret på BOOM 3 og MEGABOOM 3, tillader dig at afspille, pause og skippe numre direkte på højtaleren, uden at række ud efter din telefon i lommen eller i et andet rum. Android brugere med Spotify har nu adgang til deres musik vha. én berøring, ved at trykke længe på knappen for at igangsætte deres favorit spillelister, albummer, sange og podcasts, og endda springe over spilleister ved at trykke længe igen. Den Magiske Knap virker også med Apple Music og Deezer Premium, og det er planlagt at flere musik-udbydere tilføjes. 

For at starte afspilning af musik fra Spotify via Den Magiske Knap, download den gratis BOOM and MEGABOOM by Ultimate Ears mobil app.