Hvis du er til et lidt voldeligt spil, så er det måske her du skal se med. Unspottable er netop andet på Nintendo Switch.

Spillets regler er meget simple. Du skal være som en robot men gennemtæske dine fjender som et menneske. Lyder dette forvirrende, så se traileren, så giver det måske mening:

Unspottable er ude på flere platforme allerede. Du kan spille det med op til 4 spillere lokalt.

Forrige indlægCyberpunk 2077 Patch 1.1 er nu live!
Næste indlæg2 nye Olija trailere
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)