Velkommen til opdateret GamersLounge

0
639

GamersLounge er startet i 2008 og sidst vi opdaterede både det grafiske udtryk og den tekniske platform var i 2012. Hvis du synes det har været sparsomt med nyheder og andet indhold i den seneste uge, så er det forbi tiden er gået med at give det hele et lag friskt maling. Dermed er GamersLounge nu kommet til at se ud som det du ser her.

Vi skifter til et lidt mørkere baggrund samtidig med at det hele bliver meget mere mobil- og tablet-venligt. Seneste anmeldelser og artikler er i billed form øverst. Så har vi seneste nyt under. Her kan du også trykke på “Indlæs flere” for at få flere nyheder frem. Så der er færre menu’er og punkter du skal igennem. Meget lettere.

På forsiden finder du også en YouTube afspiller. Nej den starter ikke automatisk. Her kommer de seneste trailere. Det gør det let, at holde dig orienteret fra mobilen i stedet for at skulle gennem flere forskellige nyheder.

Vi har også fjernet nogle af de elementer som ikke rigtigt blev brugt så der er mere plads den den konstante strøm af nyheder. Bagved er den nye tekniske platform lettere at have med at gøre. Det giver mulighed for sæson tilpasninger og andet som vi finder ud af hen af vejen.

Vi forsætter med at have links til GamersLounge fra både Facebook og Twitter. Så kan du følge med fra flere sociale platforme.

Tak fordi du kigger med.