Til trods for at den officielle forklaring fra Microsoft på Xbox One udsættelse i Danmark var tilpasning til sproget, så bliver de overhalet indenom af Viaplay. App Store på den danske del bliver i dag beriget med den første lokaliserede app nemlig Viaplay afspilleren. Vi har sakset pressemeddelelsen:

Fra og med i dag kan Viaplays brugere endelig se serier som Deadbeat og Agents of SHIELD, livesport fra blandt andet Champions League og alle børns favorit, Svampebob Firkant, på Xbox One. 

Viaplay er den første lokale app, som lanceres på Xbox One, og du behøver ikke have et Xbox Live-guldmedlemskab for at bruge den.

Mange har efterspurgt appen, så vi er glade for at kunne tilbyde vores Viaplay-brugere Viaplay Premiere, familiefavoritter og livesport i verdensklasse, på endnu en platform, siger Rikard Steiber, administrerende direktør for Viaplay og Chief Digital Officer, MTG

Viaplay satser stort både på produkt og indhold. Lanceringen er det seneste trin i Viaplays indsats for at øge rækkevidden og gøre serier, film og det bedste børneindhold samt direkte sport tilgængeligt på så mange platforme som muligt.

Viaplay findes allerede på pc, Mac, Android- og iOS-mobiler, tablets, Smart TV, Xbox 360, PlayStation 3 samt PlayStation 4.