Når der er jubilæum, så er det tit vi kan få en masse godter ud af det. Det er også tilfældet med 20-års jubilæet for Xbox. Få det fulde overblik lige her:

  • Som en tak til Xbox-fælleskabet for 20 års støtte, har 343 industrier lanceret Halo Infinites free-to-play Multiplayer Beta og sæson 1 tre uger tidligere end forventet. Spillet er tilgængeligt på Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC og Xbox Cloud Gaming. Spillere kan nyde sæson 1-indholdet inklusive alle kort, core modes, Academy-funktioner og Battle Pass. For flere detaljer, se her.
  • I december udgiver Xbox Power On: The Story of Xbox. Kom bag kulisserne og opdag den sande historie bag skabelsen af Xbox og den 20-årige rejse. Alle seks afsnit kan streames globalt den 13. december. For flere detaljer, se her.
  • For at fejre 20-års jubilæet har Xbox tilføjet mere end 70 Xbox 360- og originale Xbox-spil til bagudkompatibilitetsbiblioteket på både Xbox One og Xbox Series X|S. På Xbox’s nye konsoller, understøtter alle disse spil Auto HDR og mange opløsningsforbedringer. Xbox har også aktiveret FPS Boost for endnu flere spil! For flere detaljer, se her.
  • Xbox har allieret sig med Netflixs “Red Notice” med Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i hovedrollerne for at fejre 20-års jubilæet og afsløre Xbox Vault. For flere detaljer, se her.
  • I anledningen af 20-års jubilæet er Xbox gået sammen med Adidas for at designe den første konsol-inspirerede sneakerkollektion nogensinde. Xbox kan derfor lancere den tredje og sidste sko inspireret af Xbox Series X til deres fans globalt. Ligesom med mange andre industrier står Xbox dog også over for globale forsendelsesforsinkelser, men vi får snart flere detaljer om, hvordan fans kan få fingrene i et par!