Når der er jubilæum, så er det tit vi kan få en masse godter ud af det. Det er også tilfældet med 20-års jubilæet for Xbox. Få det fulde overblik lige her:

  • Som en tak til Xbox-fælleskabet for 20 års støtte, har 343 industrier lanceret Halo Infinites free-to-play Multiplayer Beta og sæson 1 tre uger tidligere end forventet. Spillet er tilgængeligt på Xbox Series X|S, Xbox One, Windows PC og Xbox Cloud Gaming. Spillere kan nyde sæson 1-indholdet inklusive alle kort, core modes, Academy-funktioner og Battle Pass. For flere detaljer, se her.
  • I december udgiver Xbox Power On: The Story of Xbox. Kom bag kulisserne og opdag den sande historie bag skabelsen af Xbox og den 20-årige rejse. Alle seks afsnit kan streames globalt den 13. december. For flere detaljer, se her.
  • For at fejre 20-års jubilæet har Xbox tilføjet mere end 70 Xbox 360- og originale Xbox-spil til bagudkompatibilitetsbiblioteket på både Xbox One og Xbox Series X|S. På Xbox’s nye konsoller, understøtter alle disse spil Auto HDR og mange opløsningsforbedringer. Xbox har også aktiveret FPS Boost for endnu flere spil! For flere detaljer, se her.
  • Xbox har allieret sig med Netflixs “Red Notice” med Dwayne “The Rock” Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot i hovedrollerne for at fejre 20-års jubilæet og afsløre Xbox Vault. For flere detaljer, se her.
  • I anledningen af 20-års jubilæet er Xbox gået sammen med Adidas for at designe den første konsol-inspirerede sneakerkollektion nogensinde. Xbox kan derfor lancere den tredje og sidste sko inspireret af Xbox Series X til deres fans globalt. Ligesom med mange andre industrier står Xbox dog også over for globale forsendelsesforsinkelser, men vi får snart flere detaljer om, hvordan fans kan få fingrene i et par!
Forrige indlægArcadia Fallen udgives i aften
Næste indlægWWE SuperCard Season 8 skydes igang
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)